Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O mój dobry Boże a Ja zaczynam 32 tc
Jeśli Cię to pocieszy, to moja mama urodziła mnie w 26tc (już jakiś czas temu )
Oglądam właśnie przeceny zabawek w Smyku i kurka wodna jakie to wszystko drogie!! Chyba będę liczyć na prezenty, a sama kupię jedynie gryzaczki;)
Moje urodziły się w 29 tc i leżały w inkubatorze przez miesiąc, w tym czasie na oddział przychodziły dzieci urodzone w 34tc, to leżały dzień dwa, albo w ogóle od razu do łóżeczek trafiały niektóre, więc już naprawdę daleko zaszliście :) A co fajne, to te maluchy praktycznie od razu zaczynały jeść normalnie, więc szybciej wychodziły. Moja Patka zaczęła jako tako jeść w 36tc skończonym, więc się naczekałam na wyjście. Poki co caly czas sie boje, ze gdyby teraz sie urodzil, to musialby lezec pod respiratorem w inkubatorze. Ale tygodnie leca i juz polowa lezenia za mna i jestesmy na dobrej drodze :-)
będę mogła ponarzekać na 40 tydzień i zaliczyć parę razy seks przed rozpakowaniem, bo już tyyyyle czasu minęło, a po porodzie też swoje odczekać trzeba będzie ;)
Dzięki Kochane za rady, mam nadzieję, że długo to nie potrwa.
O hohoh no Milagros ale Ci się na żarty zebrało za 9 tyg bede wyła z bólu pewnie o tej porze
Emenemss Twój mąż marynarz?? Mnie możliwe że też będzie czekał samotny poród ehhh