Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam pytanie na temat SR chodziłyście tam same czy z mężem???
żeby teraz opuszczać zajęcia.
ale przecież nie o to Ci chodziło Aravls, żeby kogoś uświadamiać w tematyce, tylko pomóc Kandy, prawda? Mam taką nadzieję....

, ale cóż my biedne w ciąży możemy brać innego? Jak byłam w ciąży z drugim synkiem, musiałam brać antybiotyk, więc jeśli homeocośtam
może nam pomóc, to można spróbować, niż faszerować dzidzię penicyliną, na przykład

no a rano ok 8:00 ktoś zapukał do drzwi i mnie obudził - także jestem zła i niewyspana 
) - moja mama mnie nie pocieszyła, mówiąc, że ciocia też właśnie w ciąży miała problem z rękoma (tzn. zespół cieśni nadgarstka) i wcale po porodzie jej nie przeszło - skończyło się operacją... no a ja mam chyba obciążenie genetyczne pod tym względem bo moja mama też ma ZCN (z tym, że nie od ciąży :p) i czeka właśnie na operację... zatem nie wiem czy liczyć na to, że mi przejdzie czy zacząć się martwić
).
przekimalam 12h a moja dzielna dziewuszka 2,5letnia siedziala przy mnie i czekala az sie wyspie 
W pierwszej ciazy zapalenie oskrzeli ,w drugiej angina ropna .ciekawe co tym razem
WAM ZDROWKA ZYCZE ! DO LOZECZKA I WYLEZEC :*

ja miałam zapalenie pęcherza na przełomie I i II trymestru i dostałam Nomural, antybiotyk doustny (po posiewie z moczu). Żurawinę biorę teraz stale prewencyjnie (i wspieram przemysł farmaceutyczny).
Lekarz wie, że mimo leków trzyma Cię tak długo?
MadRat właśnie , robiłaś badanie moczu? posiew? może zdał by się antybiotyk...
MAdRat tylko jeśli masz bakterie w moczu to powinno się ich pilnie pozbyć , bo nie są one zbyt bezpieczne...
Wiem , bo miałam taką sytuację i omawiałam z lekarzem
jade dzisiaj na zakupy - chce kupić jakieś ubranko dla Malucha w ramach poprawy humoru

też mam drętwienia rąk, nawet w ciągu dnia dają mi się we znaki.
[/url]witam :)
jade dzisiaj na zakupy - chce kupić jakieś ubranko dla Malucha w ramach poprawy humoru

MAdRat tylko jeśli masz bakterie w moczu to powinno się ich pilnie pozbyć , bo nie są one zbyt bezpieczne...
Wiem , bo miałam taką sytuację i omawiałam z lekarzem

ale może uda mi sie cos przesunąć jak nie to po prostu listę zwolnię ku uciesze reszty 
ale oczywiscie zrob posiew bedziesz spokojniejsza :) moja siorka miala np zapalenie przy niskim poziomie zelaza