Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]Ale to taka kolka jelitowa, a nie typowo od wysiłku...więc nie ma mowy o zrobieniu przysiadu, bo stękam przy każdym ruchu. Wzięłam Espumisan i lepiej jest. Wezmę jeszcze ciepły prysznic i może przejdzie całkowicie.

hehe, ale i tak nam wspaniale jest w tej ciąży prawda? :)))))
[/url]

) to brzuch twardnieje mi częściej (no ale spodnie to baaaardzo sporadycznie jak coś)Sardynko mi wyszło 5- 10% raz tam jest do 30% taki stopniowy wzrost. Pokażę to lekarzowi w piątek.

[/url]
a co do reszty to nie bede Ci kochana zdradzac ,mysle ,ze bedziemy mialy podobne zdanie jak juz go obejrzysz
Czekajac na seans wylapalam zwiastun filmu z cyklu prawdziwe historie tytul podajze "niemożliwe" o tsunami ,moze byc calkiem interesujacy.Wkrotce na ekranach kin sie pojawi. Do domu wrocilismy o polnocy .poraz ostatni tak pozno w ciazy poszlam na film .Nie dosc ,ze sennosc ogarniala to jeszcze wiecznie parcie na pecherz - w sam raz do klimatu filmu ,gdzie glowna akcja rozgrywa sie na morzu hehe
przez ten szum myslalam ,ze sie posiusiam 
tak mnie napitala ,ze nie wyrabiam
Dentystka tak mi go wyleczyla ,ze teraz nic tylko do wyrwania ,pieniadze za zrobienie wziela ,ale ,ze wsadzila mi tlenek i ze musze go wymienic to juz nie mogla powiedziec
kocham polskich lekarzy 
Ja przez całą ciążę mam tak 36,8 - 37,2 bez infekcji.
niby bylam u lekarza i mowila ze.czysto w oskrzelach i plucach alw coraz bardziej kaszle i mnie boli.. moze.to tak ma.byc i by bylo lepiej musi byc.przez chwile gorzej i splywaloby to po mnie gdyby nie.ciaza :(
od kilku dni lapie mnie jakas placzliwosc i nerwowosc i to z takich maluch bzdur
Nawet ostatnio płakałam, że jestem dumna z Justyny Kowalczyk :D,
, ale co się zwyłam, to moje. Mąż wyskoczył z łóżka, jak oparzony, myśląc, że coś mi się stało, a to tylko emocje ze srebrnego ekranu zrobiły na mnie takie wrażenie. Generalnie też łatwo mi się oczy pocą 
Teraz zostały mi jakieś duperele typu obcinacz do paznokci, artykuły higieniczne czy karuzela 
) życzę spokoju, mężom - cierpliwości i taktu, chorowitym - dużo zdrowia, a podglądającym maluchy - niezapomnianych wrażeń!

[/url]od kilku dni lapie mnie jakas placzliwosc i nerwowosc i to z takich maluch bzdur!!!mnie też, mój mąż w kółko się ze mnie śmieje :)