Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I jeszcze jedna rzecz - plan porodu jest częścią dokumentacji medycznej, więc to nie jest tak, jak niektórzy myślą, że został stworzony tylko dla fanaberii rodzących (bo spotkałam się już z takim stwierdzeniem, nawet tu na forum). Więc tym bardziej warto go ze sobą mieć.
Będę rodzić w szpitalu publicznym
Niezgodze sie z tym ,zalezy na kogo sie trafi ,ja trafilam na ta sama polozna co rodzialm pierwsza corke ,kobieta zloty czlowiek .
Podejscie do mnie ,do moich potrzeb ,gdzie rodzialam sama i tego sie najbardziej balam ,ze beda ze mna "jechac" bo faceta niema obok ...
Polozna ,zagladala do mnie czasciej, wiedzac ze jestem sama ,proponowala mnóstwo cwiczen ,odpoczynku na takich duzych workach :))
ale mi nie chodziło o traktowanie (bo to już niestety albo stety sprawa indywidualna na kogo się trafi) - chodziło mi o to, że w Polsce w każdym szpitalu jest wiele procedur, których za chiny się nie przeskoczy np. w ilu publicznych szpitalach 2-gą fazę porodu można odbyć w dowolnej pozycji? Myślę, że na prawdę w niewielu itp.
sardynka85: ale mi nie chodziło o traktowanie (bo to już niestety albo stety sprawa indywidualna na kogo się trafi) - chodziło mi o to, że w Polsce w każdym szpitalu jest wiele procedur, których za chiny się nie przeskoczy np. w ilu publicznych szpitalach 2-gą fazę porodu można odbyć w dowolnej pozycji? Myślę, że na prawdę w niewielu itp.
To Cie niezrozumialam ,dlatego inaczej sie odbiera slowo pisane ,a inaczej mowione :))
Ja za 3 godzinki takze wybieram sie do gin.
Venus ,to jezeli z ta data dodalas brzuszek ,to widzialm go na fb :) w katalogu "przepraszam ze rodze sie przed 17 marca "
Moja Daria tez tam jest :)
Venus Tak myślałam ze mały fiknął gółką w dol podobne odczucia do moich miałaś z tym balonikowaniem
czy osoba rozwiedziona moze byc rodzicem chrzestnym?
dziewczyny czy ktoras z Was sie orientuje w sytuacji
- czy osoba rozwiedziona moze byc rodzicem chrzestnym?
Dziewczyny jak zbic goraczke 38,3° ?wzielam dwa paracetamole i oklad.. jak dobije do 39 jde do szpitala.
Moj A ma 39,5 i w ciagu kilku godzin bedzie lekarz domowy u niego