Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wydaje mi się, że to właśnie jest przeciętny przyrost, taki książkowy? bo powinien wynieść minimum 66% z tego co wiem po 48h wiec ok :)))) za duży też wcale nie jest dobry mi właśnie przyrasta o ok. 80 % niby książkowo, ale z tak niskimi przyrostami się nie spotkałam.
hehe doczekasz sie ,jeszcze troszke
Venus87- mi morfologie zrobili w 3 trymestrze i wyszla 11.7 czyli lekka anemia, ale to i tak po porodzie moze sie drastyucznie zmienic bo cialo sie oczyszcza z nadmiaru krwi wiec moze spasc do 10, wiec nie ma co sie sugerowac tymi badaniami zanadto...wazne by dbac o diete na koncowce, ja np codziennie zjadam liscie szpinaku na kanapkach zamiast salaty i bardzo mi to smakuje.Takze nie ma co panikowac...no chyba ze masz bardzo bardzo niska hemogl. to wtedy dodatkowo jakis suplement z zelaza i tyle...
Dziewczyny oglądałam w necie 2 odcinek porodówki i mam nadzieje, że tak nie będę panikować, krzyczeć i
Co do krzyków, to krzycz sobie do woli jeśli uznasz, że to Ci pomaga. To nieprawda, że krzycząc tracisz siły, czasami kobiety krzyczą, żeby skupic sie na własnym głosie niż na bólu lub poprostu łatwiej im w ten sposób "przeżyć skurcz"... Nie ma co się wstydzić. To jest Twój poród, Twój najważniejszy dzien w życiu i pamiętaj, że nie Ty pierwsza i nie ostatnia sie rozwrzeszczysz (lub nie, bo ja np. nie krzyczałam, ale jęczałam hihihihi)... Podczas porodu patrz na To by Tobie był0o "dobrze', a nie na to co inni sobie pomyślą ;)... W ten dzień badź sama dla siebie pępkiem świata...
Co do krzyków, to krzycz sobie do woli jeśli uznasz, że to Ci pomaga. To nieprawda, że krzycząc tracisz siły, czasami kobiety krzyczą, żeby skupic sie na własnym głosie niż na bólu lub poprostu łatwiej im w ten sposób "przeżyć skurcz"... Nie ma co się wstydzić. To jest Twój poród, Twój najważniejszy dzien w życiu i pamiętaj, że nie Ty pierwsza i nie ostatnia sie rozwrzeszczysz (lub nie, bo ja np. nie krzyczałam, ale jęczałam hihihihi)... Podczas porodu patrz na To by Tobie był0o "dobrze', a nie na to co inni sobie pomyślą ;)... W ten dzień badź sama dla siebie pępkiem świata...
że to staff skundlony z pół bokserem pół owczarkiem a wszystkie te rasy są bardzo uparte
ona nie chce się uczyć
dzięki wprowadzaniu dwa razy dziennie jest lepiej