Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]A co do nerwicy lękowej to ja powoli przestaję wierzyć, że to dziadostwo kiedyś wyleczę...pomimo tego np. w moim przypadku poród nie jest czynnikiem wywołującym lęk...generalnie z lękami w ciąży radzę sobie o dziwo dość dobrze, boję się tylko, że po porodzie wraz ze spadkiem hormonalnym wszystko mi się posypie (dlatego wróciłam na terapię z silnym postanowieniem, że wreszcie ją skończę tak jak należy)...
Teraz moja przyjaciółka zapadła na to cholerstwo....

milka1984niejest latwo, ale swiadomosc tego ze kazdy dzien w pracy , bedzie o jeden dzien dl.z malenstwem dodaje mi sil, a w pracy przybieram pozycje na krzesle jak w cyrku :P
a ile masz macierzynski platny jak urodzisz w uk? ile mozesz zostac z coreczka?
, wiec jesli i ja bede po terminie to od 15.02 mam wolne i wtedy czekam.

a co do serduszka to się nie martw - czasami po prostu maluch ucieka spod głowicy ktg i wtedy właśnie zapala się czerwona alarmowa lampka - jkaby było coś nie tak, to na pewno by Ci o tym powiedzieli

kiepsko się czuję, nie bierze mnie choroba, czuję się dziwnie
bolą mnie krzyże, które promieniują do podbrzusza, które trzymają cały czas, czasami jakiś skurcz mnie złapie
czuję się jak bym miała okres dostać, jakoś tak wilgotno się zrobiło, nie mogę się ułożyć w łóżku, lepiej jest jak chodzę, zrobiłam się bardzo spokojna i bez humoru. Nospa nie pomaga zbytnio ani kąpiel, jak wezmę paracetamol dwie tabletki to przejdzie
plus jest taki, że mały się rusza i to intensywnie
główką wczoraj mi tak jeździł, że aż bolało
ehh, czasami mam wrażenie, że kupę mi się chce lub się wygazować ale nie, cisza. Zastanawiam się czy zadzwonić do mojej ginekolog?? nie wiem....
Po nawet przespanej nocy ale moja dzidzia przez pół nocy chyba czkawkę miała
Ja na zwolnieniu jestem od początku ciąży, bo bła to ciąża zagrożona. I już nie mogę się doczekać jak się urodzi, bo nie ma co robić a tak to na spacerki będziemy śmigać
No i czekam do marca na termin bo teraz ta pogoda, to w ogóle mi się nie podoba a jak urodzę z początkiem wiosny to będzie już fajnie, tak myślę
ja juz moge isc na macierzynski, ale nie chce samej siedziec w domu, niestety nie ma tu L4, tym bardziej ze nic mi nie dolega tfuu tfuu...

a po ciąży jakie laski z nas będą 

a ja nadal nic nie czuję i naprawdę się zaczynam martwićblubis pisalam Ci juz ze ja poczulam bulgotanie grubo po 20tc.
Mnie dziewczyny choróbsko nie bierze.....czuję się dziwnie, jak by coś się zaczynało
blubisspecialnie sprawdzilam , pierwsze i takie ze bylam pewna ze to maluszek ruchy poczulam w 21tci2d