Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co do nerwicy lękowej to ja powoli przestaję wierzyć, że to dziadostwo kiedyś wyleczę...pomimo tego np. w moim przypadku poród nie jest czynnikiem wywołującym lęk...generalnie z lękami w ciąży radzę sobie o dziwo dość dobrze, boję się tylko, że po porodzie wraz ze spadkiem hormonalnym wszystko mi się posypie (dlatego wróciłam na terapię z silnym postanowieniem, że wreszcie ją skończę tak jak należy)...
Teraz moja przyjaciółka zapadła na to cholerstwo....
milka1984niejest latwo, ale swiadomosc tego ze kazdy dzien w pracy , bedzie o jeden dzien dl.z malenstwem dodaje mi sil, a w pracy przybieram pozycje na krzesle jak w cyrku :P
a ile masz macierzynski platny jak urodzisz w uk? ile mozesz zostac z coreczka?
ja juz moge isc na macierzynski, ale nie chce samej siedziec w domu, niestety nie ma tu L4, tym bardziej ze nic mi nie dolega tfuu tfuu...
a ja nadal nic nie czuję i naprawdę się zaczynam martwićblubis pisalam Ci juz ze ja poczulam bulgotanie grubo po 20tc.
Mnie dziewczyny choróbsko nie bierze.....czuję się dziwnie, jak by coś się zaczynało
blubisspecialnie sprawdzilam , pierwsze i takie ze bylam pewna ze to maluszek ruchy poczulam w 21tci2d