Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jaheira - pierwszy raz mi humor poprawilas...dziwne
Dlaczego dziwne?
Jaheira - pierwszy raz mi humor poprawilas...dziwne,
.....
bo to na mnie wczesniej wrzucałaś
i teraz masz dobry humor, bo "wrzuciła" komuś innemu
bo napisała coś co ja też uważam za słuszne
wczesniej jej wypowiedzi mnie raczej nie bawily bo na mnie wrzucała - w tym sensie
I czy znalazłaś w końcu dobrego terapeutę, który Ci pomoże ?
Jak przygotowania wyprawkowe ? Spodobało się coś w końcu ? I czy znalazłaś w końcu dobrego terapeutę, który Ci pomoże ?
Zadziwia mnie niezmiennie Twój tok myślenia. Jak Tobie ktoś powie prawdę, to nie jest fajnie, ale jak komuś innemu, to świetnie i jeszcze jak wesoło przy tym...Koniec OT.
Wiesz, jakiego stresa bym miała, gdybym w domu nie mogła wyszukać tętna na takim etapie ciąży? Ten detektor więcej stresów dostarcza, niż jakby go nie było... szczególnie, jak ktoś jest tak wrażliwy jak Ty.
a wiedziałaś o tym, że podstawową zasadą dobrej komunikacji międzyludzkiej jest NIE INTERPRETUJ (czyichs słow, zachowania)? dlatego pozostaniesz zadziwiona niezmiennie, bo Twoj tok myslenia jest inny niz mój
Moim zdaniem powinnaś trzymac się terminu rozwiazania OM lub z usg w 12 tygodniu.
Też mi się wydaje, że ta zmiana na 36 tydzień to nie najlepszy pomysł bo faktycznie nie jesteś pewnie na tym etapie.
A jaki masz termin z OM?
tu nawet nie chodzi o to, ze może się odwrócić, ale jest jeszcze takie malutkie, że może "uciekać"