Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jest, są aparaty nawet u mnie takie same, ale lekarz wysyłają do kliniki genetyki mówiąc, że nie ma porównania w jakości oceny itp. I to opinia dwóch lekarzy więc co pozostaje mi jak jechać..
A to, że twoj Leszek jest ciut większy niż wynika z OM to się zdarza:)
[/url]Venus super, że lepiej się czujesz po drzemce:).
Gdyby jednak skurcze czy bóle okresowe nie przechodziły, wtedy powinnaś podjechać na IP.
I nie chcę tu wprowadzać zamieszania ale może zmień ten suwaczek na termin z OM? Wszystkie wpisujemy terminy z OM i tak jest czytelnie.
A to, że twoj Leszek jest ciut większy niż wynika z OM to się zdarza:), nawet dość często tu u nas na forum. Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam, twój maluch ma wymiary o 1,5 tyg większe niż z OM?
Czyli Wasi lekarze bardziej sugeruja sie temrinem OM niz USG ?
czekałam do 17 stycznia ( bo byłam na wizycie u mojej gin ) i robiła usg, po badaniu powiedziała, że termin jaki mam w karcie ciążowej odpowiada badaniom z USG, dlatego zmieniłam 
mamy podobne terminy ja 19.02 , moze bedziemy "parly" w podobnych momentach
odpoczywaj i wszystko bedzie dobrze
--

ja bym nawet powiedziała, ze to się bardzo często zdarza ale każdy ginekolog Ci powie, ze należy sugerować się terminem z OM :) Moja Misia też na USG zawsze była większa a urodziła się w terminie :) I np. w szpitalu jak pytają na kiedy masz termin porodu to zawsze podajesz ten według OM i nie interesuje ich jak duże jest Twoje dziecko, bo to jest nieistotne :)
zmieniłam suwaczek terminu porodu według OM, który zgadza się z USG za każdym razem. Ja wiem, że szpital 2 jest dobrym szpitalem ale cieszę się, że tam nie rodzę .... Oni tyle zamieszania mi w głowie wprowadzili
ale to moje zdanie.ja zrozumiałam, że z om to jest właśnie termin na 21.02 i Leszek jest z tym terminem mniej więcej zgodny - a zamieszania narobiło usg genetyczne, gdzie wyszło wtedy, że ciąża jest młodsza o 1,5 tygodnia i venus miała ustawiony suwaczek wg tego badania a nie terminu om - czyli teraz suwaczek powinien pokazywać 35t4d ciąży (wg om)
ale to tak jednorazowo tam, reszta wizyt u siebie?
lekarz się czymś niepokoi, że wysyła Cię do kliniki genetycznej?
No tak Ty to już masz silną motywację aby zacisnąć nogi

[/url]Czyli Wasi lekarze bardziej sugeruja sie temrinem OM niz USG