Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jest, są aparaty nawet u mnie takie same, ale lekarz wysyłają do kliniki genetyki mówiąc, że nie ma porównania w jakości oceny itp. I to opinia dwóch lekarzy więc co pozostaje mi jak jechać..
A to, że twoj Leszek jest ciut większy niż wynika z OM to się zdarza:)
Venus super, że lepiej się czujesz po drzemce:).
Gdyby jednak skurcze czy bóle okresowe nie przechodziły, wtedy powinnaś podjechać na IP.
I nie chcę tu wprowadzać zamieszania ale może zmień ten suwaczek na termin z OM? Wszystkie wpisujemy terminy z OM i tak jest czytelnie.
A to, że twoj Leszek jest ciut większy niż wynika z OM to się zdarza:), nawet dość często tu u nas na forum. Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam, twój maluch ma wymiary o 1,5 tyg większe niż z OM?
Czyli Wasi lekarze bardziej sugeruja sie temrinem OM niz USG ?
mamy podobne terminy ja 19.02 , moze bedziemy "parly" w podobnych momentach
odpoczywaj i wszystko bedzie dobrze
--
ja bym nawet powiedziała, ze to się bardzo często zdarza ale każdy ginekolog Ci powie, ze należy sugerować się terminem z OM :) Moja Misia też na USG zawsze była większa a urodziła się w terminie :) I np. w szpitalu jak pytają na kiedy masz termin porodu to zawsze podajesz ten według OM i nie interesuje ich jak duże jest Twoje dziecko, bo to jest nieistotne :)
ja zrozumiałam, że z om to jest właśnie termin na 21.02 i Leszek jest z tym terminem mniej więcej zgodny - a zamieszania narobiło usg genetyczne, gdzie wyszło wtedy, że ciąża jest młodsza o 1,5 tygodnia i venus miała ustawiony suwaczek wg tego badania a nie terminu om - czyli teraz suwaczek powinien pokazywać 35t4d ciąży (wg om)
ale to tak jednorazowo tam, reszta wizyt u siebie?
lekarz się czymś niepokoi, że wysyła Cię do kliniki genetycznej?
No tak Ty to już masz silną motywację aby zacisnąć nogi
Czyli Wasi lekarze bardziej sugeruja sie temrinem OM niz USG