Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

dwóch ginekologów, różnica w sprzęcie i już kobieta odchodzi id zmysłów!!
ale Najważniejsze, że wszystko jest dobrze z małą i uważaj na siebie.
ucałuj synka od Nas i czekamy na relację a przede wszystkim na zdjęcia 
Super ze tak szybko poszlo .
Biegać jak sarenki??? kochana, ja gdy idę szybszym krokiem to czuję się zmęczona, stanąć muszę i złapać oddech...

[/url]...i tylko przychodzi mi na język: musiałaś spaść?? tyle miejsca na stole a Ty spadłaś!! Hihihi wariuje jużżeby do rzeczy martwych gadać
ale nerw mnie bierze wtedy.

Czy wy dalej biegacie jak sarenki czy ze mna cos nie tak ?
Jak sarenki...
Kiwam się jak kaczka. Oczywiście, jak o sobie uświadomię, to staram się iść normalnie, ale po chwili zapominam
Na plusie mam 13 kg, jak miałam 10 w grudniu, to dok marudził, że za mało, więc w ciągu miesiąca doszło mi 3 kg (święta pomogły
) i czuję już to w kolanach. Jak muszę coś podnieść z poziomu podłogi, to trochę boli. Poza tym zadyszkę potrafię złapać nawet jak powiem trochę więcej niż kilka zdań...
A tak poza tym, jest super!
czujé ciągle ucisk na żebra i żołądek
[/url]
sama się pochwali na pewno, ale wszystko też jest opisane pod jej kartą ciążową. Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Was mamusie 

ledwo żyję po wejściu na I piętro

[/url]Jak to się organizm zmienia, co nie

widzę,ze u ciebie to już niedługo.Jak tam torba spakowana już do szpitala????Ja tam nie czuję się seksowna w ciaży.ja w dresach tez nie , ale juz nago to lubie moje odbicie w lustrze , bardzo podoba mi sie brzuszek, i jaki kregoslup mam wygiety

Milagros - ja ni mam kolek, jednak różne kłucia się zdarzają i pojawiają się w różnych miejscach brzuszka.
Często w nocy budze się też z wrażeniem, jakbym miała niestrawność i jest mi niedobrze. Ale to mija.

[/url]Co do ruchów małej, to fakt, ze rusza się mniej niż w 25-30 tyg. Ruchy są bardziej takie pełzające, jakby sie napina, przeciąga. Owszem zdarzają się też dni, że mocniej kopie , ale te kopniaczki trwają trochę i się uspakajają.
Chociaż od tych dwóch dni co tak źle się czułam synek był bardzo aktywny, więcej się ruszał. Dziś się smyra bardziej...
Milagros na kolki pomaga espumisan, lekki masaż brzucha i wydalenie gazów ;)
Mi właśnie krew z nosa poszła;/ drugi raz mi sie to zdarzyło, dobrze, że miałam chusteczki pod ręką, to niczego nie zachlapałam;/
[/url]IzUK - podziwiam cię, że do samego końca pracujesz, i to jak mówisz, w pracy siedzącej...ja jak siedzę dłużej niż pół godz. na krześle to strasznie boli mnie pod piersiami, to chyba właśnie nacisk na żebra, poza tym czuję też ciśnienie w miednicy.
Do tego to zmęczenie po pracy...powiem ci, ze jak chodziłam jeszcze do pracy, to ledwo wytrzymywałam bo byłam taka senna i rozkojarzona, wiec myślę, że lepiej dla mnie i firmy, ze nie męczą się tam ze mną a odpoczywam w domu. Może weź sobie kilka dni wolnego żeby się wyspac i przygotować do porodu? Pranie, prasowania i układanie tego wszystkiego nie jest najprostsze na samej końcówce...

poza tym teraz to ubieranie, zimowych butów czy kurtki jest nie lada wyzwaniem