Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Biegać jak sarenki??? kochana, ja gdy idę szybszym krokiem to czuję się zmęczona, stanąć muszę i złapać oddech...
...i tylko przychodzi mi na język: musiałaś spaść?? tyle miejsca na stole a Ty spadłaś!! Hihihi wariuje jużżeby do rzeczy martwych gadać
ale nerw mnie bierze wtedy.
Czy wy dalej biegacie jak sarenki czy ze mna cos nie tak ?
czujé ciągle ucisk na żebra i żołądek
ledwo żyję po wejściu na I piętro
Jak to się organizm zmienia, co nie
Ja tam nie czuję się seksowna w ciaży.ja w dresach tez nie , ale juz nago to lubie moje odbicie w lustrze , bardzo podoba mi sie brzuszek, i jaki kregoslup mam wygiety
Milagros - ja ni mam kolek, jednak różne kłucia się zdarzają i pojawiają się w różnych miejscach brzuszka.
Często w nocy budze się też z wrażeniem, jakbym miała niestrawność i jest mi niedobrze. Ale to mija.
Co do ruchów małej, to fakt, ze rusza się mniej niż w 25-30 tyg. Ruchy są bardziej takie pełzające, jakby sie napina, przeciąga. Owszem zdarzają się też dni, że mocniej kopie , ale te kopniaczki trwają trochę i się uspakajają.
Milagros na kolki pomaga espumisan, lekki masaż brzucha i wydalenie gazów ;)
Mi właśnie krew z nosa poszła;/ drugi raz mi sie to zdarzyło, dobrze, że miałam chusteczki pod ręką, to niczego nie zachlapałam;/
IzUK - podziwiam cię, że do samego końca pracujesz, i to jak mówisz, w pracy siedzącej...ja jak siedzę dłużej niż pół godz. na krześle to strasznie boli mnie pod piersiami, to chyba właśnie nacisk na żebra, poza tym czuję też ciśnienie w miednicy.
Do tego to zmęczenie po pracy...powiem ci, ze jak chodziłam jeszcze do pracy, to ledwo wytrzymywałam bo byłam taka senna i rozkojarzona, wiec myślę, że lepiej dla mnie i firmy, ze nie męczą się tam ze mną a odpoczywam w domu. Może weź sobie kilka dni wolnego żeby się wyspac i przygotować do porodu? Pranie, prasowania i układanie tego wszystkiego nie jest najprostsze na samej końcówce...