Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ale biegać jeszcze biegam brzuch mi jeszcze nie przeszkadza za bardzo fakt trochę mnie na boki zarzuca ale daje rade tak samo z zakładaniem butów i ich sznurowaniem czy schylaniem sie po jakieś rzeczy z podłogi może dlatego ze mam hiperaktywnego starszaka i nie ma ze boli 
moja mala tez ma różnice np kosc udową ma długa a główka zawsze mniejsza wychodzi brzuszek na ten tydzień co trzeba Dlatego sie nie przejmuj moj gin z pl naprawdę dobry specjalista robil mi 3 razy usg i mowił z wszytko w jak najlepszym porządku mimo tych roznic

. Cudem udało się podejrzeć twarzyczkę synka, bo jest obrócony buzią do moich pleców. Byliśmy w szoku, że widać tak widoczne podobieństwo do nas hehe. No porodu jeszcze da;eko, dzidzia jeszcze nie wstawia się w kanał i brzuch wysoko. Za tydzień się dowiem, jak szyjka wygląda

ale kiedys obilo mi sie o uszy cos z tym tylozgieciem jak mialam problemy z pecherzem... najlepiej zapytaj lekarza na wizycie :)
[/url
[/url]A czy boli Was jak oddajcie mocz
wkurza mnie jak mąż w nocy sie do mnie przytula bo wtedy nie mogę sobie miejsca znaleźć...
Teraz mam rogala do spania, to mam spokój, choć on rano też mi się na niego kładzie.
[/url
[/url]
z tą kością łonową, to będzie tylko gorzej Mi dokucza od 20 tygodnia

ja to tak od polowy ciazy musze miec wiecej przestrzeni jak spie,

PS:Dziś jechałam autem i słuchałam Radia Plus i leciała piękna piosenka płakałam jak głupia... :D

[/url]
[/url]czy któraś z was używała pieluszek wielorazowych
ja dzis przeszlam sama siebie poplakalam sie bo m malo ze mna rozmiawia ach te hormony....
[/url]A czy boli Was jak oddajcie mocz?
Jak jesteśmy oboje w łazience przy porannej toalecie, to aż się zwinę czasem i jęknę, a mąż się podśmiewa, czy mam sedesowe orgazmy, niewdzięcznik jeden. Ale miałam podobnie zawsze podczas pierwszego dnia miesiączki, więc uznaję to za swoją normę.
AFI = 5. Co prawda mały miał wypełniony pęcherz i może jak sie wysiusiał, to ilość wód wzrosła, no ale mimo wszystko jest to dolna granica normy i mam skierowanie do szpitala. Próbowałam się dziś dostać, ale mają takie obłożenie, że mnie odesłali... Zrobili mi KTG i zapis był OK. Jutro rano będę próbowała znowu...
Ale miałam podobnie zawsze podczas pierwszego dnia miesiączki, więc uznaję to za swoją normę.
Sardynka trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze!! A puchna Ci np dlonie??? bo mi nogi tez nie ale mam problem bardziej z dloniami, a szczegolnie z lewa bo boli jak zginam palce ;/
też mi się wydaje, że to nie zatrucie - pewnie jakiś nerw szybciej, no ale badania zrobię :)