Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormangaa
    • CommentTimeJan 23rd 2013
     permalink
    Milenko gratulacje! :bigsmile:
    --
  1.  permalink
    Mileba gratulacje!! :))

Calypso ja tez na FB mialam ten link od kolezanki.. ale nie drazylam tematu i w sumie nie wiem..

dziewczyny ide spac.. o ile suchosc gardla i nosa i dloni mi na to pozwoli... :/ buziaki
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Milena - gratulacje :)
    Dziewczyny ja mam dokładnie takie same dolegliwości ze strony nosa i dłoni. Do tego dochodzą jeszcze suche placki na twarzy. Jak wstaję na sikanie, to obowiązkowo dodatkowa warstwa kremu na twarz. A wyglądam jak po kielichu wina, takie mam rumieńce.

Byliśmy dziś w kinie na Django. Może niezbyt idealny film dla kobiet w ciąży, ale jak ktoś lubi Tarantino, to polecam :)
    i stwierdziam, że już więcej w ciąży do kina nie pójdę, bo wysiedzenie 2 godziny, to dla mnie za dużo.
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    A jak czują się pozostałe dziewczyny z podium??:tongue: jutro napiszę kochane co i jak u gin. JUSTYNA jak tam u Ciebie ?
    --
    •  
      CommentAuthorczajnik
     permalink
    akirka: A wyglądam jak po kielichu wina, takie mam rumieńce

Dokładnie! :bigsmile: A myślałam, że to takie dziwne :wink:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Add Ja bym zmieniła lekarza, połóż się do szpitala na badania, Tobie nic nie grozi a dzidzia będzie zdrowa :-) OLENKA jak sie czujesz?

Treść doklejona: 23.01.13 23:22
    KANDYZOWANA a jak tam Mąż przyszły się czuję?
    --
    •  
      CommentAuthorwyder
     permalink
    milena gratulacje :)

pod suchoscia nosa pekajacymi ustami i liszajami sie podpisuje a suchosc w gardle jakbym co najmniej kaca miala :D
    ach te uroki :)
    --
    •  
      CommentAuthorbilia
     permalink
    Gratulacje dla Mileny i witamy Danielka :)))))
    --
    •  
      CommentAuthorCaris
    • CommentTimeJan 23rd 2013 zmieniony
     permalink
    Vsti : Kurcze znowu zaczelam podczytywac ten watek :p i dochodze do wniosku, ze pomimo tych wszystkich dolegliwosci fajnue byc w ciazy i teskni sie za tym stanem :)

katka_81 : hihi ja mam to samo :)

PENNY: I ja :>

I ja też... :crazy::crazy::crazy:
    Calypso77:  czasem aż mi krew leci
    - taka susza w nosie Na pocieszenie Wam napiszę- to mija zaraz po porodzie :bigsmile:
    W_P_Gosia: posłuchajcie http://www.youtube.com/watch?v=Dny3EMK8p58
    I jak tu nie ryczeć:wink:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Witajcie KOCHANE!!!
    O ja Mila i to juz , mowilam ze bedzie 20_sty ktorys :-) :-) :-) Gratulacje Dla Was mega za wytrawalosc!!!
    A ja z informacjami wlasnie z Milenka rozmawialam Danielek przyszedl z waga 6.11(funta)w przeliczeniu 2.770 i 48 cmwiec Kruszynka (z dwojga zlego lepiej pierwsza malutka kruszynka ) czuja sie dobrze Danielek juz byl na cycuchu ,a Mila dala rade bez jaiego kolwiek znieczolenia gazu i co tam mozna jeszcze -jestem z niej dumna!!
    Jak tylko dojda jakie kolwek fotki zaraz wrzuce .
    Tymczasem pozdrawiam Was serdecznie Kochane Brzuchatki -duzo zdrowka i kciuki za czolowke Justynka ,Venus czekamy na rozpakowanych .:wink:
    --
    • CommentAuthorjustyna883
     permalink
    Venus dziekuje ze pytasz. Jest ok. Jakos tak skurczybykow brak, nawet dobrze sie czuje...czasmi tylko tak szyjka zakluje. Jutro tez mam wizyte u gin wiec zobaczymy. Naprawde bardzo chcialabym byc juz po :bigsmile:
    -- . [url=http://www.suwaczki.com/][/u
    •  
      CommentAuthornana81
    • CommentTimeJan 24th 2013
     permalink
    Dołączam do podczytujących :cool:
    Planujecie jakiś zmasowany atak na te strony forum? :devil:
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
    • CommentTimeJan 24th 2013 zmieniony
     permalink
    Po sensacyjno-seksistowskich snach
    :tongue: witam się jako pierwsza, hihi

Ktoś mnie w nocy tak wymęczył, tylko nie pamiętam czy to był mój małż, czy nie:updown:

Zaraz śmigam z seniorem do szkoły, a Wam dziewuszki miłego dnia życzę
    :winkkiss:
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    A ja bylam w kinie 5 dni przed porodem i dalam rade bez problemu :p
    Nana ja na razie poprzestane na podczytywaniu :D
    --
    •  
      CommentAuthoraravls
     permalink
    No to ciekawe, która z podczytujących pierwsza się tu zamelduje :cool:
    --
    • CommentAuthoredytak1984
     permalink
    Gratulacje nowej mamusi. Niech Danielek rośnie :)
    Dzisiaj śnił mi się nasz maluszek. Ciekawe kiedy będę czuła ruchy maluszka.
    --
  2.  permalink
    Dzien doberek w.kolejny zimowy dziwn..

Venus., a przyszly maz juz pyskuje czasem to oznaka ze.lepiej sie czuje chociaz na pewno jeszcze resztki choroby sa... po alubie idzie na.kontrole.serca.:/

a jak Ty siw czujesz??
    --
  3.  permalink
    Witam tam się z Wami sexi mamuśki z rana :bigsmile:

Ja dzisiaj się wyspałam mimo, że córcia swój słodki tyłeczek non stop pchała pod moje żebra :bigsmile::cool:
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    A ja do swojego wymęczenia i ząbkującego dziecka dorzucam jeszcze rozkładającego się (w sensie chorobowym :devil:) męża.
    Normalnie mam ochotę spakować walizkę i wynieść się na tę końcówkę ciąży do najbliższego hotelu:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Witam :)
    Milena-gratulacje :)
    --
    •  
      CommentAuthorblubis
     permalink
    Milena - gratulacje.

A ja mam dzisiaj wizytę u swojego lekarza o 13:00, mam nadzieję, że zrobi mi usg bo dawno nie miałam i że będzie ok. Ruchów dalej brak, a wczoraj byłam po zwolnienie u położnej i też długo szukała tętna i wyświetliło w końcu 125 (i trochę się boję, że to mogło być moje). Ale mam stresa dzisiaj...
    --
  4.  permalink
    Milena gratuluje z całego serca:bigsmile::bigsmile:
    Blubis daj znac jak poszło na wizycie:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormilka1984
     permalink
    witam sie z rana,
    to kruszynka rzeczywiscie synek Milenki, ale zakrzywiaja pomiary usg, Milenka miala 3 tyg temu malucha o wadze 2600 niby w brzuszku a teraz urodzila niecale 2800, jak to nie mozna polegac na tych pomiarach ehh, najwazniejszy ze zdrowy i po wlasciwej stronie brzucha :)
    ja dzis rowniez po srednio przespanej nocy i chyba do porodu stanie sie to juz norma, jestem jakas podenerwowana zblizajacym sie porodem, caly czas mysle o dziecku i sprawach z nim zwiazanych , o tym czy wszystko gotowe i przez to nie moge sie wyluzowac i spac gleboko, chyba zaczne pic melise przed snem, milego dnia wszystkim zycze
    -- [/url]
  5.  permalink
    a ja wczoraj puściłam pierwsze pranie dla maleństwa...jeszcze zostało mi z 2-3 może upchnę w dwóch...aż nie chce mi się myśleć o prasowaniu tego wszystkiego:bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    Witam z rana :grouphug:
    Milenka -gratki :flowers::flowers::flowers:

Bardzo dzis boli mnie podbrzusze i krzyz :sad: Probowalam sie wyproznic ale zlapal mnie taki bol ,ze nie wiedzialam co z soba zrobic :cry: Czy tam wszystko wporzadku ? :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorsardynka85
     permalink
    DominiczkaA: a ja wczoraj puściłam pierwsze pranie dla maleństwa...

a ja ostatnie :)

No faktycznie synek Milenki nie za duży... ale przynajmniej łatwiej jej było urodzić ;) ja też już jak coś wolałabym też żeby usg zawyżało wagę niż ją zaniżyło :)
    --
    •  
      CommentAuthormysiamm
     permalink
    blubis: A ja mam dzisiaj wizytę u swojego lekarza o 13:00, mam nadzieję, że zrobi mi usg bo dawno nie miałam i że będzie ok. Ruchów dalej brak, a wczoraj byłam po zwolnienie u położnej i też długo szukała tętna i wyświetliło w końcu 125 (i trochę się boję, że to mogło być moje). Ale mam stresa dzisiaj...

Jak będziesz miała USG to zwróć uwagę na to jak umiejscowiony jest maluszek. Gdzie jest głowa i gdzie nogi, wtedy łatwiej będzie ci wychwycić ruch malucha. Mi właśnie to pomogło i zaraz po tym USG wieczorem wyczułam pierwszy ruch i czuję już go co dziennie. Powodzenia i nie stresuj się :wink:

Gratuluję rozpakowanym mamuśkom :bigsmile:
    --
  6.  permalink
    Sardynka to fajnie zostało Ci prasowanie:):bigsmile::bigsmile:Mąż zmontował mi łóżeczko wczoraj:):bigsmile: i jestem happy:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsardynka85
     permalink
    DominiczkaA: Sardynka to fajnie zostało Ci prasowanie:)

na szczęście tylko tych rzeczy z wczorajszego prania, bo reszta poprasowana już ;)
    --
  7.  permalink
    też chce to mieć za sobą ...lubie prasować ale nie takie małe pierdółki:bigsmile::cool:
    --
    •  
      CommentAuthormilka1984
     permalink
    ja tez mam juz poprane i poprasowane wszystko, zeby nie sklamac mialam z 10 pralek prania (ale ja mam najmniejsza pralke) i prasowania w sumie z 8g, powodzenia Dominiczka z tym prasowaniem, mnie to sprawialo przyjemnosc prasowanie tych malenkich ciuszkow
    sardynka - ja tez bym chciala zeby usg w moim przypadku zawyzalo i zeby sie okazalo ze maly sie lzejszy urodzi niz wynika z pomiarow
    -- [/url]
  8.  permalink
    mi też to przyjemność sprawie ogólnie ....szykowanie dla niuni tego wszystkiego ale ilość prasowania mnie przeraża może pójdzie szybko w sumie malutkie to wszystko to raz dwa i po sprawie:bigsmile::bigsmile:
    Mam nadzieje że moje małe też nie będzie koksem:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsardynka85
     permalink
    u mnie z prasowania najmniej zadowolony jest mój kręgosłup :confused:
    --
  9.  permalink
    sardynka85 właśnie tego się obawiam:confused::confused:
    --
    • CommentAuthoredytak1984
     permalink
    Dziewczyny napiszcie co stosujecie przeciw rozstępom?
    Zauważyłam na piersi dwa rozstępy do tej pory stosowałam balsam z Rossmanna.
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Dzień Dobry dziewczyny

edzia503: Tymczasem pozdrawiam Was serdecznie Kochane Brzuchatki -duzo zdrowka i kciuki za czolowke Justynka ,Venus czekamy na rozpakowanych .
    Oooo od: Olenkaka baribal Niezalogowana0 sardynka85

Dziękuję bardzo :flowers: to jest najmilsze zaproszenie jakiekolwiek dostałam :winkkiss:
    --
    •  
      CommentAuthorcloe78
     permalink
    sardynka85: u mnie z prasowania najmniej zadowolony jest mój kręgosłup

dlatego ja sobie wymyslilam, ze bede prasowac na siedzaco :boogie:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    migotynka: Ktoś mnie w nocy tak wymęczył, tylko nie pamiętam czy to był mój małż, czy nie

Tylko pozazdrościć :devil::devil: Mój Mąż ma taką chcice, że szok!!! ale ja nie dopuszczam bo czuję się nie najlepiej....a jestem zła na niego bo jak ja chciałam uprawiać miłość to On miał obiekcje a teraz jest na odwrót, mówię Tobie paranoja jakaś :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorcloe78
     permalink
    edytak1984: Dziewczyny napiszcie co stosujecie przeciw rozstępom?

Ja uzywam Ziaja Mamma Mia :) Jak narazie zadnego rozstepu, zobaczymy jak bedzie dalej :)
    --
  10.  permalink
    to ja też:bigsmile::bigsmile:
    Venus skarbie jak się czujesz?
    --
    •  
      CommentAuthorsardynka85
     permalink
    cloe78: dlatego ja sobie wymyslilam, ze bede prasowac na siedzaco

też część rzeczy prasowałam na siedząco przy stole ale ciężko przyjąć wygodną pozycję, więc i tak kręgosłup mnie bolał (ale ja mam krzywy, więc może to też od tego :p)

edytak1984: Dziewczyny napiszcie co stosujecie przeciw rozstępom?
    Zauważyłam na piersi dwa rozstępy do tej pory stosowałam balsam z Rossmanna.

ja właśnie stosuję babydream fur mama i nie mam żadnego rozstępu póki co :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    cloe78: dlatego ja sobie wymyslilam, ze bede prasowac na siedzaco

Sardynko i Cloe a ja wymyśliłam, że poprasuje mi moja najmłodsza siostra :bigsmile: wczoraj przyjechała, prasowała stos rzeczy i posprzątała mieszkanie :tongue:
    --
  11.  permalink
    Venus fajnie być w ciąży i móc wykorzystać kogoś:bigsmile::bigsmile::bigsmile:Mi też jak proszę o coś nikt nie odmawia teraz boją się jakichś zabobonów:bigsmile::bigsmile:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Niezalogowana0: Witam tam się z Wami sexi mamuśki z rana

Ja dzisiaj się wyspałam mimo, że córcia swój słodki tyłeczek non stop pchała pod moje żebra

Uuuu ktoś się wyspał :tongue: super...mój synuś też się obrócił, że mam plecki jego na przedniej ścianie brzucha i widzę jak pupcie swoją wypina, tylko do schrupania :boogie::beard:
    --
    •  
      CommentAuthorsardynka85
     permalink
    venus87: Sardynko i Cloe a ja wymyśliłam, że poprasuje mi moja najmłodsza siostra wczoraj przyjechała, prasowała stos rzeczy i posprzątała mieszkanie

Moja młodsza siostra by na to w życiu nie poszła :devil:
    --
    • CommentAuthorAnge
     permalink
    Witam dziewczyny :) ja dzis cala noc nie spalam :sad: nie dlatego ze nie moglam ale strach nie pozwalal mi zasnac:sad: wieczorem zaczal mi twardniec brzuch i jak juz troszke puszczalo to znow tak co 10 min ze strachu az sie poplakalam:cry: mama dala mi no spe i zaczelo przechodzic po 30 min ale bylam przerazona :sad: za tydzien mam wizyte u gin ciekawe co mi powie:confused: moze to efekt stresu.....
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    milka1984: ja dzis rowniez po srednio przespanej nocy i chyba do porodu stanie sie to juz norma, jestem jakas podenerwowana zblizajacym sie porodem, caly czas mysle o dziecku i sprawach z nim zwiazanych , o tym czy wszystko gotowe i przez to nie moge sie wyluzowac i spac gleboko, chyba zaczne pic melise przed snem, milego dnia wszystkim zycze

Kochana ja mam to samo ostatnio, a szczególnie, że te bóle mam....:neutral: nie są takie intensywne ale nie zanikły :neutral: więc dziś się pakujemy z synkiem, wszystkie badania poszukałam, łóżko i wózek już stoi ale jeszcze jest dużo do zrobienia :sad: a miałam wrażenie, że wszystko jest...:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthormangaa
     permalink
    Witam Mamuśki. :)

ja mam dziś po południu dyżur w pracy, strasznie ciężko mi w tym tygodniu wszystko przychodzi, nie chce mi się jak cholera. No ale jak mus to mus.

A tak to biodra mnie już bolą podczas snu, nie jestem przyzwyczajona do spania na boku, zwykle śpię na brzuchu i pewnie stąd te dolegliwości.
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    DominiczkaA: Mam nadzieje że moje małe też nie będzie koksem

Też na to liczę :tongue: ale tatuś kucharz więc swoją wagę ma mama lubi jeść więc też swoją wagę mam :devil: zobaczymy.
    --
  12.  permalink
    Venus jak ty to robisz że cytujesz moje słowa?
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.