Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kurcze znowu zaczelam podczytywac ten watek :p i dochodze do wniosku, ze pomimo tych wszystkich dolegliwosci fajnue byc w ciazy i teskni sie za tym stanem :)
hihi ja mam to samo :)
I ja :>

czasem aż mi krew leci- taka susza w nosie Na pocieszenie Wam napiszę- to mija zaraz po porodzie

posłuchajcie http://www.youtube.com/watch?v=Dny3EMK8p58I jak tu nie ryczeć

A ja mam dzisiaj wizytę u swojego lekarza o 13:00, mam nadzieję, że zrobi mi usg bo dawno nie miałam i że będzie ok. Ruchów dalej brak, a wczoraj byłam po zwolnienie u położnej i też długo szukała tętna i wyświetliło w końcu 125 (i trochę się boję, że to mogło być moje). Ale mam stresa dzisiaj...

Ktoś mnie w nocy tak wymęczył, tylko nie pamiętam czy to był mój małż, czy nie

Mój Mąż ma taką chcice, że szok!!! ale ja nie dopuszczam bo czuję się nie najlepiej....a jestem zła na niego bo jak ja chciałam uprawiać miłość to On miał obiekcje a teraz jest na odwrót, mówię Tobie paranoja jakaś
dlatego ja sobie wymyslilam, ze bede prasowac na siedzaco
Dziewczyny napiszcie co stosujecie przeciw rozstępom?
Zauważyłam na piersi dwa rozstępy do tej pory stosowałam balsam z Rossmanna.
nie dlatego ze nie moglam ale strach nie pozwalal mi zasnac
wieczorem zaczal mi twardniec brzuch i jak juz troszke puszczalo to znow tak co 10 min ze strachu az sie poplakalam
mama dala mi no spe i zaczelo przechodzic po 30 min ale bylam przerazona
za tydzien mam wizyte u gin ciekawe co mi powie
moze to efekt stresu.....
ja dzis rowniez po srednio przespanej nocy i chyba do porodu stanie sie to juz norma, jestem jakas podenerwowana zblizajacym sie porodem, caly czas mysle o dziecku i sprawach z nim zwiazanych , o tym czy wszystko gotowe i przez to nie moge sie wyluzowac i spac gleboko, chyba zaczne pic melise przed snem, milego dnia wszystkim zycze
nie są takie intensywne ale nie zanikły
więc dziś się pakujemy z synkiem, wszystkie badania poszukałam, łóżko i wózek już stoi ale jeszcze jest dużo do zrobienia
a miałam wrażenie, że wszystko jest...