Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mal77o to wszystko mozesz pytac i wymieniac sie informacjami na PRZYSZYCH MAMUSIACH.
słowo pisane moze byc zinterpretowane na wiele sposobów

Cały czas smarowała brzuch i piersi oliwką dla dzieci w żelu - Johnson's Baby, zawsze na mokrą skórę, bo wtedy oliwka nie zostawia bardzo tłustych śladów i lepiej się wchłania. I wiecie co - nie miała ani jednego rozstępu. Ja robię od początku ciąży to samo - mam nadzieję, że pomoże
Fajnie, że zakupiłaś tę książkę :>

[/url]
A ja zawsze widziałam się z synami. Serio.
nie dam rady jako matka dziewczynki

i szczerze już jakoś szykowałam sie na synka... nawet mowiłam o nim "mały"...
kilka dni przestawiałam umysł... i tak po 3 tygodniach na 3D prosiłam, żeby mi dokladnie piśkę pokazali

byle bylo zdrowe 
wiec cos w tym musi byc
ale nawet gdyby w ost chwili okazalo sie ze to dziewczynka tez bylabym szczesliwa
ponosc drugie moje szczescie ma byc dziewczynka

Super, że masz już Danielka przy sobie!
jak widać intuicja mnie zupełnie zawiodła i byłabym dzisiaj bez ręki 

Olenka79 no to najważniejsze, że już w domu i że nie trzeba było zostawać w szpitalu :) Dobrze kojarzę, że Ty z Łodzi/ okolic Łodzi jesteś? W którym szpitalu byłaś?
Tylko to czekanie na IP jest wykańczające...
Aaa i mi też potwierdził dzisiaj, że syn będzie

może niedługo da znać czy coś się dzieję
Czy lekarz powinien sprawdzać długość na każdej wizycie? U mnie lekarz nic nie sprawdza, nie mam badania na fotelu, usg tylko połówkowe miałam.
A mnie się wydaje, że na połówkowym mignął mi siusiak (znaczy nie mi, tylko lokatorowi mojego brzucha), ale im dalej od wizyty, tym mniej jestem tego pewna. Zazwyczaj zwracamy się do niego per Dziecko, a wyprawkę tę odziedziczoną i tę kupowaną przez nas - mamy unisex. Zobaczymy