Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziewczyny co to jest metoda na obrączke z przepowiadaniem płci?:P
tejsha
Blubis . gratuluje synka :) no i fajnie że dobre wieści przynioslas ... ja wizyte mam jutro na cale szczęście bo zaczęły dokuczac mi okropne klucia w brzuchu ... dziś leze i lecze sie sie duphastonem i nosa .... miłego wieczorka
--
ja wizyte mam jutro na cale szczęście bo zaczęły dokuczac mi okropne klucia w brzuchu ... dziś leze i lecze sie sie duphastonem i nosa .... miłego wieczorka
Tejsha, to leż, odpoczywaj i pachnij:) Masz do tego święte prawo:) I się nie martwić, proszę:):)
A robiłyście dziewczyny test na sodę oczyszczoną? Do pojemnika wsypuje się sodę, do drugiego się sika i zalewa sodę siuśkami. Jeśli się spieni, jak cola przy nalewaniu do szklanki, to będzie chłopiec. Jeśli się nie pieni, to dziewczynka. Ja nie wierzę w to do końca, ale w siuśkach przecież są hormony, więc może coś w tym jest :) Sama osobiście robiłam ten test juz 2 razy i za każdym razem się bardzo pieni. Płci jeszcze nie znam na 100%, bo się małe ostatnio nie dało podglądnąć, aje jakiś czas temu lekarz powiedział, że na 80% chłopiec. W lutym mam nadzieję wreszcie podglądniemy, co się tam kryje między nóżkami
Dziewczyny od kiedy bolały Was te kosci w okolicach krocza? bo mi się chyba przedwczoraj zaczęło
czytalam w internecie ale tam tak przerozne wypowiedzi padaja ,ze normalnie idzie sie zaglebic w rozpacz
Jak twoje KTG?
Dziewczyny od kiedy bolały Was te kosci w okolicach krocza? bo mi się chyba przedwczoraj zaczęło