Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
od 27 tc co wizytę miałam robione ktg i skurcze przy ruchach to ok 50%) no ale o niczym to jak widać nie świadczyło :)
*cytrynko* zachęcam Cię do jakiejś interwencji
Z tego co mi wiadomo, w większości instytucji państwowych (a szpital do nich należy) skarg ANONIMOWYCH się nie rozpatruje. Oznacza to, że lądują one w koszu.
Karolinko powinnaś mieć śluz i do tego biały.
Venus87 Widze ze ty juz w pierwszej dziesiątce
Całym sercem popieram bilię. Powiedzmy sobie szczerze, szpital, ani żadne inne miejsce nie jest od pokazywania fochów ani położnych ani innych pracowników. Na ich miejsce są tysiące innych. Jak się nie podoba, to "pa pa" - może powiecie, że mam radykalne poglądy, dopiero się pojawiłam, a już się wymądrzam, ale odpowiedzmy sobie same - ile na co dzień spotykamy braku życzliwości, znieczulicy, obojętności na krzywdę...?
W sytuacji wyciekania wód, kiedy kobieta zatroskana o ŻYCIE SWOJEGO DZIECKA prosi o pomoc/poradę, położna odkręca kran i bezczelnie pokazuje jej jak wygląda wyciekanie wód - czy tak powinno się traktować kogokolwiek, a zwłaszcza matkę? Ja bym tego nie pozostawiła bez echa, bo większość jeśli nie wszyscy tak robią i takie sytuacje nie są rzadsze, a stają się sytuacjami na porządku dziennym. Jeśli rzeczywiście anonim nie jest traktowany na poważnie, odczekałabym i po porodzie nasmarowałabym piękną skargę. Niestety. Jest wina? Musi być i kara...