Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie martw sie tak bardzo na zapas ja po poprzednim porodzie powiem tak wiele rzeczy można dokupić po urodzeniu zobaczycie z M co wam brakuje a co uważacie ze wam sie przyda i zamówicie. Na poczatku i tak małe jest najwalniejsze i nawet jak bys nic nie miała to będziesz na takim haju ze całe życie i tak będzie sie w około niego kręciło
Jak byłam w pierwszej ciąży, trafiłam w 6 miesiącu do szpitala z silnym krwowtokiem - krew lała się ze mnie strumieniem. Byłam przerażona sądząc, że zaczyna się przedwczesny poród. Ponieważ byłam zdenerwowana i płakałam, przy przyjęciu na oddział zostałam na dzień dobry obsztorcowana przez położną, która zamiast mnie uspokoić i pocieszyć, fuczała na mnie, że panikuję. Nie omieszkała również skomentować mojego wieku ...
Potem lekarz dyżurny zrobił mi usg nie odzywając się słowem i nie mówiąc co jest / mogło być przyczyną tak silnego krwotoku.
Przepłakałam całą noc i dopiero rano na obchodzie mogłam cokolwiek wyciągnąć z lekarzy.
Macie rację, nie zostawię tak tej sprawy. I położnej nie odpuszczę.
--
na pewno nie dam rady spakować się w małą walizkę podręczna
A ja zabrałam się za pieczenie - napoleonka już w piekarniku, następne będą ptysie już nie mogę się ich doczekać
sardynko oczywiście jak nic nie zelży to zapitalam do lekarza, nie ma co...
Ech, to mam nadzieję, że mój maluch nie będzie tak wrażliwy na zapalenia zatok, właśnie jestem w trakcie trzeciego w w czasie ciąży... Taki mój urok, wszystkie bezgorączkowe i niestety wirusowe, więc laryngolog mówi, że leczyć nie ma jak...