Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mnie wczoraj wymęczyły bóle miesiączkowe, ciekawe co to znaczy?
osłabienie naczyń krwionośnych w ciąży (to samo może dotyczyć dziąseł).
A ja już 15Jeszcze niedawno byłam gdzieś koło 40-stki,ale leci.Jeszcze trochę i będę pogrubiona
A mnie wczoraj dorwały dosc silne skurczybyki, na tyle silne ze nie bylam w stanie sie polozyc tylko skulona klęczałam przy lozku, czy to przepowiadajace? hmmm...ciekawe czy duzo bardziej boli przy porodzie a nie powiem - bo to bolalo:-)
Jeszcze co do traktowania kobiet w szpitalach - widziałam się w piątek z koleżanką, która miała cc, tydzień leżała w szpitalu i mówiła, że po powrocie do domu była bliska załamania. Że to co przeżyła w szpitalu to jedno wielkie poniżanie, brak szacunku, brak jakiegokolwiek wsparcia. Położne co drugą kobietę przekonywały, że ma sobie dać spokój z karmieniem piersią, bo i tak nic nie będzie z tego, bo sutki ma takie czy siakie, że mleko i tak jej nie najdzie, skoro nie ma na drugi dzień po porodzie. Nie mogły gasić światła na salach, ciągły hałas z dyżurki pielęgniarek.. Przykro się tego słucha, a mnie chyba najbardziej boli, że to kobiety robią kobietom takie coś.
Mnie wczoraj wymęczyły bóle miesiączkowe, ciekawe co to znaczy?
A ja jestem teraz na pechowym miejscu bo na 13
DominiczkaA: A ja już 15Jeszcze niedawno byłam gdzieś koło 40-stki,ale leci.Jeszcze trochę i będę pogrubiona
Znam to uczuciezaczynałam z 56 pozycji a teraz jestem 8
GaggataB jest w dwupaku i odezwie się jak będzie po wszystkim, często udziela się na " kompletujemy wyprawkę"
A co z Marakuya???
a co do glodu to ta glukoza niweluje uczucie glodu i te 2 g da sie wytrzymac
milka1984: a co do glodu to ta glukoza niweluje uczucie glodu i te 2 g da sie wytrzymac
niby tak ale ja mialam ochote na cos ostrego i słonego po tym badaniu, na jakiegos kebaba albo zapiekanke, ale fakt w brzuchu przez jakis czas nie burczy
--
No niewiem ,mi sie takie ssanie wlaczylo,ze hej a niepowinno ,przeciez chorych nawet dokarmiaja w szpiatalu glukoza
Ja mam test z glukozą 75 w środę, pierwsze pobranie o 8.oo rano i ostatni posiłek mogę zjeść o 17.oo dnia poprzedniego, czyli 15h głodówki przed badaniem
ja tam w dzień poprzedzający badanie cukru zjadłam pół dużej milki ok 22