Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A przyszle mamusie pod czym beda spaly Wasze malenstwa:
bo jest stolarzem i jego weny tworcze przerastaja najmniejsze pomysly
Planujemy nasze stare meble (szafę i małą komodę) odmalować i zostawić dziecku na dojechanie a za jakieś dwa lata dokupić jakiś "poważniejszy" zestawik.
My odpuściliśmy zakup nowych mebelków.
To znaczy kupimy tylko łóżeczko i nad łóżeczko jakieś ozdóbki.
Planujemy nasze stare meble (szafę i małą komodę) odmalować i zostawić dziecku na dojechanie a za jakieś dwa lata dokupić jakiś "poważniejszy" zestawik.
Ciężko jednak się powstrzymac przed zakupem bo te mebelki dla dzieciaczków sa cudowne :)
nim kupicie meble moze macie jakiegos znajomego stolarza albo z polecenia od kogos gdzie chcialby sobie dorobic .. ja jak pomysle ile wydawalam za meble nim zwiazalam sie z moim to szokoni biora za meble przebitke 200% takze zobaczcie co wart material ....(oczywiscie mowie o plycie meblowej bo drewno rzecz jasna drozsze)
Treść doklejona: 28.01.13 14:24
np za material na szafe wydadza 4 tysiace a zawolaja od klienta 12 tysiecy ,niezle co ?
anairda1986 chyba mozliwe skoro mj sam bedzie robil komode ,lozeczko i przewijak-fakt nie beda szczebelki od lozeczka okragle bo bedzie robil z plyty ale akurat juz przejadl mi sie taki styl
anairda1986 - a jakies zdjecia masz mebli upatrzonych??
Treść doklejona: 28.01.13 14:41
wszystko zalezy od wymiarow (material)
anairda1986 a z jakiej miejscowosci jestes? moj ma sporo pracy ,do tego fuchy wiec jesli z innego miasta to ciezko
anairda1986 jesli tylko czas na to pozwoli to mysle ,ze nie byloby problemu (wiosna czeka nas wyprowadzka do nowego mieszkania no i zrobienie mebli od podstaw -przeraza mnie to wszystko)
My właśnie kupiliśmy od stolarza, tyle, że na All.