Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
, bo wytrzymać z nim to naprawdę, można na świętość zapracować w jeden dzień 
nam się udało uchować małżeńskie łoże i Dziecko będzie początkowo w koszyku, ale jak wstawimy łóżeczko, gdy podrośnie, to chyba będę do niego przefruwać nad materacem
.
), ale na szczęście telefon do sprzedającego zażegnał kryzys. Wózka kupować nie muszę, czeka mnie tylko upomnienie od Allegro.
[/url]
[/url]sardynko GROZISZ MI

dziewczyny na koncowce, czy rozpoznajecie czesci ciala wypychane przez dziecko?

penisa także ten teges może to nie stopa

strach sie bac powiadasz
)aaa i muszę Wam się Dziewczyny poskarżyć, że mimo stosowania ekstra kremu na rozstępy wyszły mi dwa małe na prawej piersi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(IzUK mówiłam, że szybko będziesz pogrubiona)

bo w UK to rzadkość. Z Małą dobrze ruszała sie ładnie ale przez cale badanie tylko jeden skurcz macicy na poziomie 20 nawet go nie czułam jeżeli chodzi o poród to na razie nie ma nawet o czym marzyć
Marzy mi się marzec i pierwsza piątka
[/url]
zakupy, zakupy, zakupy
(ktorych tak nie lubie) ale kupowanie dla malenstwa to inna sprawa
U nas niunia będzie póki co z nami mimo, że mamy miejsce na pokoik. Jak się urodzi i troszkę podrośnie to będziemy go urządzać.
A powiedzcie mi kochane czy wam urosly duzo piersi ?? Mi nic i boje sie, ze moze nie bede moga karmic .... a bardzo bym chciala!
U nas niunia będzie póki co z nami mimo, że mamy miejsce na pokoik. Jak się urodzi i troszkę podrośnie to będziemy go urządzać.
[/url]
do najmniejszych nie naleza wiec moze powinnam sie cieszyc, ze nie mam o 2 rozmiary wiekszego bo to by byla masakra
poczekamy, zobaczymy z tym mleczkiem 

`
u mnie niestety syn będzie spał z nami w sypialni, chociaż na upartego mogłam zrobić mu własny pokój z naszej sypialni a my z mężem mogliśmy się przenieść się do dużego pokoju, ale i tak by z nami spał czy tu czy tu więc zostało tak jak jest, ma swój kącik przy Nas 

ja od 2 tygodni zastanawiam się co u Marakuy?! już chciałam się Was pytać co z Nią robimy? a tu proszę, że znalazłaś jej bloga, wyjaśniła się sytuacja ( że urodziła ), to jeszcze groźby wobec IzUk spełniłaś 
jesteś " niebezpieczna"
Dobrze, że mnie nie dotyczyły te groźby
Chociaż proszę i błagam dziewczyny nie rodźcie już w styczniu bo oszaleje zaraz!!
mamy terminy na luty a nie na styczeń
MACIE ZAKAZ RODZENIA PRZEZ 3 DNI!!! Dopiero od lutego możecie rozkładać nogi 
co do rozstępów to ja też smaruje i smaruję ale i tak wyszły mi 
masz jeszcze kupę czasu 
dopiero od lutego możesz się stresować, że nic się nie dzieje 
Chcesz żebym zawału dostała widząc siebie na 2.miejscu?

A powiedzcie mi kochane czy wam urosly duzo piersi ?? Mi nic i boje sie, ze moze nie bede moga karmic .... a bardzo bym chciala!
a liczyłam, że będę miała BALONY 

oj z miłą chęcią to zrobię 
chciałabym zobaczyć jak im się uda te nogi razem trzymać jak maluchy się upra :-D
[/url
[/url]Mangaa ja jeszcze zero ruchów naszczęście jutro mam wizytę to sprawdzę czy mały jest tam na pewno