Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
powiedzcie ile to dni moze poczekac zanim to zawioze na badanie? bo zapomnialam zapytac

fakt faktem w ciazy mam ich mniej na nogach ale nadrabiaja w innych miejscach
mimo, ze ich nie lubie to sie do nich przyzwyczailam
a moja babcia zawsze mowi " za moich czasow jak dziewczyny mialy wiecej wlosow to mowilo sie, ze beda bogate" no i tego sie trzymam
a moja babcia zawsze mowi " za moich czasow jak dziewczyny mialy wiecej wlosow to mowilo sie, ze beda bogate" no i tego sie trzymam

najważniejsze, że mimo ciężkiego porodu mała zawładnęła Waszymi sercami i o wszystkim zapomnicie
całusy dla Was. Co do listy to czuję, że dłuuuuugo będę na tej 6 pozycji
więc się nie martwię

[/url]
[/url]
[/url]
[/url]Mamusie powiedzcie mi, jak miałyście usg genetyczne w 12 tyg. to miałyście nagrane je na płytkę??
Niezalogowana ale przekonał Cię ten program? bo mnie wlasnie nie do konca, zgodze sie co do maskotek i poduszki ale nad oslonka sie zastanawiam. Chociaz moze rzeczywiscie nie ryzykowac...

Co do listy to czuję, że dłuuuuugo będę na tej 6 pozycjiwięc się nie martwię
![]()

nadrobilam Wasze wpisy aaaale tego bylo
nastal czwartek -jeszcze tylko tydzien do mojego usg ,nie moge sie doczekac
mam tylko nadzieje ,ze w brzuszku siedzi jedno malenstwo bo u mnie w rodzinie tendencja do blizniaczych ciaz
a nie ukrywam ,ze chcialabym jedno -mam juz dwie cory . oczywiscie licze na trzecia dziewczynke
) Biore Femibion 1 ,zas na wzmocnienie wlosow pomagalo mi zawsze Vitapil ale zazywalam je nie w okresie ciazy
moze znacie jakis sprawdzony sposob ,jak tak dalej pojdzie to do slubu zostane lysa 

[/url]
[/url]nera - mnie tez na poczatku ciazy wypadaly i popsula sie cera a od 4 mies cera sie poprawila i wlosy wzmocnily i do konca ciazy mam mocne wlosy i prawie zadnych wypryskow na twarzy

Tylko jak przewracałam się z boku na bok miałam wrażenie, że mój brzuch waży z tonę... Nie wiem czemu
Spałam jak zawsze z poduszką między nogami aby odciążyć trochę te spojenie łonowe, ale chyba pierwszy raz nie czułam, że mnie boli. Serio z podziwem muszę powiedzieć, że w nocy nic nie czułam, to chyba po tych Waszych wczorajszych komentarzach w których mnie pocieszałyście
Tak więc serdecznie Wam
DZIĘKUJĘ

a czym to uzasadnila? powiedziala ci cos?
ale co konkretnie Cie martwi?