Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No chyba sie na tą Lutkę zdecyduje bo jakby nie daj Boże cos się stało...
Folik 2x dzeinnie (gdzie nawet na opakowaniu jest napisane raz dziennie)
Folik 2x dzeinnie
Jak widac policjant tez czlowiek, zreszta w uk czesto mozna tarfic na "normalnego"policjanta, a w pl to juz trudneij z tym
nightingale_84: Folik 2x dzeinnie
kurcze tylko, że ja po urodzeniu miałam mocną dysplazję stawu biodrowego - zwichnięcie stawu (o tym lekarzowi nie powiedziałam bo jakoś nie skojarzyłam faktów) i tak sobie myślę, czy to może mieć jakiś związek i czy to niebezpieczne...
Folik 2x dzeinnie (gdzie nawet na opakowaniu jest napisane raz dziennie) plus witaminy ktore tez zwykle folik maja.
W ciazy z Franiem witaminki zaczelam brac dopiero od 12tc i wszytsko było dobrze.
hmm... nieslyszalam o takich przypadkach:(
Dziewczyny a ja mam pytanie jedzeniowe teraz..
Niedawno w ciazy bylam a nic nie pamietam..
A teraz sie boję jeść, że nie wolno, że coś tam, ze smoś tam..
A może znajdziesz dobrego rehabilitanta ciążowego? Ja dziś z ginką rozmawiałam o rwie kulszowej i przeciążeniu stawu biodrowego (które mam od skoliozy) i powiedziała, żebym własnie znalazła ciążowego rehabilitanta i sobie ulżyła w cierpieniu.
więc myślę, że będzie miała lepszy przewiew powietrza a i zerknąć będzie mogła na boczek i świata więcej zobaczyć bez osłonek
za to jak sie dowiedzialam czego nie wolno jak sie karmi piersia to teraz wcinam prawie wszystko:-)
nie wolno tylko surowego miesa i jajek
mozarelli oryginalnych (ale o te raczej trudno)
sardynka85: mozarelli oryginalnych (ale o te raczej trudno)
jakie to sa? tzn czym sie roznia od "nie oryginalnych"?