Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

łożysko na przedniej ścianie i tak myślę, że chyba przez to nie czuję ruchów.
[/url]ja tez mam lozysko na przedniej scianie a czuje ruchy od 19 tygodnia, o co chodzi ?
No chyba, że reszta też się interesuje. Słyszałyście może o nowym systemie eWUŚ? To jest jak się idzie do lekarza bądź szpitala nie trzeba mieć żadnego zaświadczenia o ubezpieczeniu. Tylko wystarczy pesel lub dowód osobisty, orientujecie się coś w tym kierunku bo dopiero teraz od 2013r to weszło, a ja nie wiem czy mam się fatygować po takie zaświadczenie czy rzeczywiście ten pesel mi wystarczy na porodówce, żeby potem nie było, że ja będę miała skurcze i rozwarcie, a one mnie odeślą do domu
Tu na stronie jest to opisane:
. Herbatke z lipy mozesz kupic i popijac,dziala napotnie i przeciwgoraczkowo. Chlodne oklady rob,zeby z bic goraczke.

dziś trochę miałam roboty więc tylko czytałam Was i uciekałam zaraz
Bardzo się cieszę, że wszystko z dzidzią jest dobrze, że nie masz powodów aby się martwić i trzymamy kciuki za poprawę humoru i nastawienia na forum 

do jutra
Moja koleżanka ostatnio bardzo się dziwiła, że ja czuję ruchy, bo ona całą ciążę czuła jedynie w nocy. Łożysko miała na przedniej ścianie:) Blubis cieszę się, że wszystko dobrze! Ty też się ciesz, bo w końcu powinnaś być spokojna!
[/url]

) - no i przy wyrostku miałam jeszcze lekki stan podgorączkowy i problemy żołądkowe (generalnie czułam się trochę jakbym czymś się struła)
o dziwo, jakiś nerw mnie przez to złapał
Chyba będę spokojniejsza, jak mnie ktoś teraz obejrzy, tym bardziej, że teściowa - oddziałowa w szpitalu, jak najdalsza od przesadzania - mówi, żeby pojechać sprawdzić i mieć spokój. 
Trzymaj się kochana, musimy wytrwać
Ja w nocy się nie budziłam , tyle co na sisiu ale zasypiałam też z bólami jak na @ a rano jak się przebudziłam to je odczuwałam, przeszły dopiero jak wstałam i zaczęłam chodzić
a od 2 tygodni wyspać się nie mogę bo na klatce schodowej w całym wieżowcu wymieniają instalację elektryczną i od 7:30 zaczynają wiercić 

ech też tak nie możecie się zawsze doczekać usg?