Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziś śpię u mojej mamusi, mąż w domu ma imprezę a chciałam się wyspać
wzięłam ciepłą kąpiel, siora mnie wymasowała i nabalsamowała
czuję się błogo 
TAK KOCHANE MACIE ZEZWOLENIE NA RODZENIE 
Ja przez cały dzień coś robiłam i teraz synuś się mi pięknie odwdzięcza 
ja wstałam i jestem już po śniadanku
zaraz wracam do domu, ciekawa jestem jaki syf chłopaki mi zostawili 
czyzbym była pierwsza nie spiaca przyszlą mamusią :-)

no ale współczuje, że się męczyłaś na prawdę, pewnie teraz czujesz się okropnie
trzymaj się
synkowi się pozycja spodobała i siedział
próbowałaś na boku leżeć i z poduszką miedzy nogami?? Pamiętam, że jak Anula była w ciąży to Piotruś też jej naciskał na pachwiny, do samego końca praktycznie, tylko, że ją wzięła ta dolegliwość coś od 30 tc
Pamiętam, że jak Anula była w ciąży to Piotruś też jej naciskał na pachwiny, do samego końca praktycznie, tylko, że ją wzięła ta dolegliwość coś od 30 tcDokładnie tak było i ten ból był nie do zniesienia zaczął się coś ok 30 tyg jak pamiętam i trwał do samego porodu ale jest to pikuś przy bólu porodowym :)
Wstawiłam porównanie rosnącego brzuszka na odpowiedni wątek :) I dopiero widzę, że faktycznie rośnie, bo tak zdawało mi się, że stoi w miejscu ;)
Ale pewnie po 20 tygodniu zobaczę zmianę.
w czwartek mam pierwsze usg
to chyba bedzie taka pierwsza wiadomosc ktora bede mogla sie podzielic nooo i musze sie pochwalic ,ze objawy juz sobie odeszly
Jedyne co to mdlosci wieczorne mecza ze 3 godzinki i jak dluzej na nogach jestem to brzuch twardnieje i boli ale raz dwa lozko hop ,nogi lekko w gore i powrot do normalnosci
[/url]
[/url]
[/url]
I teraz ja trzymam kciuki za pogrubionych...i zycze szybkiego i w miare bezbolesnego porodu. Jakos tak smutno mi sie zrobilo jak zobaczylam liste na ktorej juz mnie nie ma. Ale za to moje szczescie lezy juz kolo mnie.
lubis nic w ten sposob nie zrobisz dziecku, szkodzi raczej wyciąganie się, rozciąganie, np przy sięganiu gdzies wysoko, ale generalnie w ciazy najgorzej sie schylic z pozycji stojacej nie siedzacej, lepiej kucac jak chcesz cos podniesc
I przez to, że nadal nie czuję ruchów wyraźnie (chociaż po połówkowym wieczorem kilka razu puknięcie było) a wczoraj nic tak się zastanawiałam czy czegoś złego nie zrobiłam.A wybralas juz imie dla chlopca?
Kandyzowana jak ty masz takie straszne te bóle miesiączkowe to mozesz nie dać rady urodzić bez zzo czy myślisz o zzo????
[/url]MilagrosCud bóle porodowe to jest ból miesiączkowy 10 razy gorszy silniejszy
[/url]