Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a szczególnie martwiłam się o Milkę bo nie odpisywała mi
Najważniejsze, że wszytko skończyło się dobrze
Mój synek też jest krotki ale za to grubiutki 
poszła bym z Tobą 
lecz ja zadzwonię i wtedy słyszę " tak kochanie, wiem miałem zadzwonić, przepraszam, zapomniałem" 
będę się obserwować, bo generalnie śluz mi się zmienił, nie jest taki wodnisty ale jak by " maź"
ja mam rozny sluz.. raz rozciagliwy raz wodnisty.raz maz a raz jak krem.. ciagle rozny..

Venus - może to powoli odchodzi ci ten słynny czop śluzowy? :)
no zobaczymy, będę się obserwować
może pooooowooooli coś się dzieje
No moj sie zreflektowal i napisal "noe martw sie :* mnie mozesz byc pewna. mysle o Was i kocham:*" noo ma.szczescie bo juz chcialam do krakowa jechac mu skore zloic ze milczy..
domyślił się po Twoich esemesach, to jeszcze taki piękny
nie martw się i z koleżanką zajmijcie się wolnym czasem od facetów
Jestem strasznie zmęczona już, ale też czuję się ogólnie barzdo dobrze. Niemal wszystkie dolegliwości ciążowe ustąpiły. Brzuch musiał mi się bardzo obniżyć, bo nie mam juz strasznych codziennych duszności i zgagi. Za to puchną mi stopy niemiłosiernie!! Jak dłużej stoję, to aż sine mi się robią. Nawet buty górskie ledwo wkładam:( Ale minęły mi puchnięcia dłoni, które były bardzo uciążliwe kilka tygodni temu. Waga leci mi na łeb na szyję, przez to, że bardzo puchnę i woda mi się zatrzymuje. Do 20 tyg ciąży nic nie tyłam, mimo, iż leżałam od początku..A teraz co dzień ważę więcej, a jem normalnie
Termin porodu mam na Walentynki, czyli zostało 12 dni..a objawów większych brak..Dziś mnie mocno w pachwinie bolało oraz podbrzusze jak na okres i tyle. Kiedy zacznie się coś dziać?? Oj jestem niemal pewna, że 13 lutego stawię się na wizycie
Jestem strasznie drażliwa, poziom hormonów chyba osiągnął maximum Jestem strasznie zmęczona już, ale też czuję się ogólnie barzdo dobrze
[/url]ja chyba mam coś podobnego, niby wszystko jest ok a dzis sie rozbeczalam bo zaczelam sobie wmawiac ze tak nie jest, ciezko mi to wytlumaczyc, czas sie dluzy w nieskonczonosc czasami jest jakos dziwnie depresyjnie, nie wiem skad i po co biora sie takie odczucia, nie wiem tez czy taka chwiejnosc minie po porodzie. Zajebiscie mnie ta ciaza wymeczyla i teraz w 100% nie jestem w stanie stwierdzic czy dobrze sie czuje czy zle czy to tylko hormony. To pokręcone jest jakies, taka cholerna męczliwosc...

Dobranoc

A tak poważnie to mam nadzieję, że chociaż dwa,trzy tygodnie jeszcze wytrzymam. Brzuch mi twardnieje dosyć często mimo leków. Na pewno więcej niż 10 na dobę. Teraz to mam tak,że przez większość dnia nic i nagle w ciągu godziny cztery skurcze. Torbę mam prawie spakowaną. Oby się jeszcze nie przydała.
Jednak bólii krzyżowych nie mam na razie a podobno to te bóle z krzyża promieniujące do dołu brzucha świadczą o rozpoczęciu porodu.
Addictivesuper ze malutka zrobila fikolka

jeszcze 5 dni temu mnie mdlilo, a teraz od 2 dni totalnie nic, nawet jak jestem glodna..czy to zły objaw?..
Cześć, jestem w 6tc 4dzien i mam do Was dziewczyny pytanie o mdłości,bo niestety trochę się martwie jeszcze 5 dni temu mnie mdlilo, a teraz od 2 dni totalnie nic, nawet jak jestem glodna..czy to zły objaw?..
[/url]
Chociaż porodu się mniej boję niż bałam się tego, czy dotrwam na tym Fenku minimum do 9 miesiąca, a tu proszę, właśnie się zaczął! 
Poza tym, jak bąbel się bardziej wygina, to macica też mu później "oddaje"
A o tej konserwacji macicy przez fenoterol to słyszę często - teraz 2 koleżanki które w ciąży leżały na Fenku (jedna od 20 tygodnia!) już są po odstawieniu i jedna 40 tydzień kończy, a druga 38 i nic! :D