Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja mam rozny sluz.. raz rozciagliwy raz wodnisty.raz maz a raz jak krem.. ciagle rozny..
Venus - może to powoli odchodzi ci ten słynny czop śluzowy? :)
No moj sie zreflektowal i napisal "noe martw sie :* mnie mozesz byc pewna. mysle o Was i kocham:*" noo ma.szczescie bo juz chcialam do krakowa jechac mu skore zloic ze milczy..
Jestem strasznie drażliwa, poziom hormonów chyba osiągnął maximum Jestem strasznie zmęczona już, ale też czuję się ogólnie barzdo dobrze
ja chyba mam coś podobnego, niby wszystko jest ok a dzis sie rozbeczalam bo zaczelam sobie wmawiac ze tak nie jest, ciezko mi to wytlumaczyc, czas sie dluzy w nieskonczonosc czasami jest jakos dziwnie depresyjnie, nie wiem skad i po co biora sie takie odczucia, nie wiem tez czy taka chwiejnosc minie po porodzie. Zajebiscie mnie ta ciaza wymeczyla i teraz w 100% nie jestem w stanie stwierdzic czy dobrze sie czuje czy zle czy to tylko hormony. To pokręcone jest jakies, taka cholerna męczliwosc...
Jednak bólii krzyżowych nie mam na razie a podobno to te bóle z krzyża promieniujące do dołu brzucha świadczą o rozpoczęciu porodu.
Addictivesuper ze malutka zrobila fikolka
Cześć, jestem w 6tc 4dzien i mam do Was dziewczyny pytanie o mdłości,bo niestety trochę się martwie jeszcze 5 dni temu mnie mdlilo, a teraz od 2 dni totalnie nic, nawet jak jestem glodna..czy to zły objaw?..