Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
współczuję, bo wiem jak to jest. Nocne wstawanie mnie dobijało, tym bardziej, że mamy niskie łóżko. Też jestem drobnej budowy i nie mam bioder Wenus z Milo
także nie sugeruj się tak tym co mówi teściowa. Ja urodziłam naturalnie, a też mi mówiono, że mogę mieć z tym problemy.

no nie ma nic gorszego niż te nasze koszary co to te urojone głowy nie wymyśla w nocy żeby nas zastosować...
[/url
[/url]
Więc ponawiam i wklejem go znów.Od wczoraj mam w dole pleców pulsujący ból... Gdzieś przeczytałam, że może to oznaczać że szyjka się rozwiera. Lecz mam nadzieję, że jeszcze to nie jest to, jak sądzicie, może któraś z Was miała już taki ból?

Venus skarbie Ty zaraz rodzisz?! :D jak ten czas leci :o

A co do snu to mi się też śniło ( chyba z 3 razy ), że dostałam krwotoku itp. z przerażeniem się budziła i zaraz sprawdzałam 
Hej Wam Ja dziś miałam dość zabiegany dzień jak nigdy, i dzisiaj padam już teraz na łeb. Ale martwi mnie jedna rzecz. Od wczoraj mam w dole pleców pulsujący ból... Gdzieś przeczytałam, że może to oznaczać że szyjka się rozwiera. Lecz mam nadzieję, że jeszcze to nie jest to, jak sądzicie, może któraś z Was miała już taki ból?
ale nie sądzę, żeby działo się coś złego, jeżeli czujesz ruchy maleństwa i wszystko ok to się nie martw
a jak by coś się działo to dzwoń do ginekologa lub jedź na IP 
Znacie jakieś ćwiczenia na przyspieszenie/ wywołanie porodu???? Szukam i nic:/

- pozycje wertykalne
Venus Ty już tak bliziutko końca jesteś, ale fajnie
[/URL]Żeby zasadniczo trzymać się bardziej w pionie, niż poziomie

a czy ty mialas jakies bole przedpowiadajace , twardnienia brzuszka itp?
ale się przyzwyczaiłam do nich
a Ty masz??
nawet mojemu mężowi się podoba
[/url]

ku uciesze reszty
Aleks a czyytałaś info pod Twoją kartą ciążową od Ikamek?
Właśnie wcinam dużą porcję frytekile szczęścia one mi dają

trzymam za nią kciuki zaraz wam sie lista ruszy 
a z keczupem bym wsunęła
Czytałam wiadomości od Ikamek juz jej właśnie odpisałam trzymam za nią kciuki zaraz wam sie lista ruszy . Co do frytek o juz nic nie pisz bo ja na diecie cukrzycowej to juz trochę sie frytek u pragnęłam a z keczupem bym wsunęła --
macie pozwolenie i moje "błogosławieństwo"
Bidulo to musisz uważać na to co jesz
a teraz mam ochotę na duży deser lodowy w Grycanie z jogurtem i owocami i bita śmietana z polewą karmelową i do tego kawę Latte z cynamonem, OSZALEJE ZARAZ!!! CO SIĘ ZE MNĄ DZIEJE? 
Venus - no prosze jakie zachcianki pod koniec ciaży :):) Leszek potrzebuje troche sił na poród więc woła od mamusi ;)
a teraz?? szok!! a maam takiego powera, że chodzę i sprzątam wszystko