Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To jak w końcu jest z tymi schodami na wywołanie porodu? Trzeba chodzić w dół czy w górę ?
Venus - jak masz takiego powera, to może niedługo się coś zacznie?!
Mam 30 lat, od ponad pół roku jestem mężatką, jestem w pierwszej ciąży, z czego bardzo się cieszę. Ze staraniami o dzidziusia chciałam poczekać do drugiej połowy tego roku, ale poczytałam (niepotrzebnie) jak długo niektóre pary się starają o potomstwo, a ze strachu, że to samo może czekać nas postanowiłam zacząć wcześniej (ku uciesze męża) No i w sumie nie trzeba było długo czekać, dlatego dzisiaj jestem z Wami
Proszę o wpisanie mnie na listę z terminem na 10 sierpnia
venus87: OSZALEJE ZARAZ!!! CO SIĘ ZE MNĄ DZIEJE?
Jestes w ciazy?
Witam wszystkie mamusie
Czytam ten wątek od dłuższego czasu, a dzisiaj postanowiłam dołączyć w bardziej aktywny sposób i na początek się przedstawić
Mam 30 lat, od ponad pół roku jestem mężatką, jestem w pierwszej ciąży, z czego bardzo się cieszę. Ze staraniami o dzidziusia chciałam poczekać do drugiej połowy tego roku, ale poczytałam (niepotrzebnie) jak długo niektóre pary się starają o potomstwo, a ze strachu, że to samo może czekać nas postanowiłam zacząć wcześniej (ku uciesze męża)No i w sumie nie trzeba było długo czekać, dlatego dzisiaj jestem z Wami
Proszę o wpisanie mnie na listę z terminem na 10 sierpnia
Zupełnie jak ja. Też przyjaciółka starała się 8 miesięcy i się wystreaszyłam a nam udało się w II cyklu :D
Dziewczyny ja się kładę spać, będę zaglądać w telefonie, miłego wieczoru i przespanej nocy. A mam pytanie, bo jutro idę oddać na badania i mam przynieść siusiu, ale jak mam przynieść nocny mocz jak ja w ciągu nocy średnio 3 razy wstaję na siusiu??
"dziewczyny, Filip już na świecie:) 3,3kg, 52cm, 10apg.. Stało się to wczoraj po..masażu sutków, od 1 skurczu do porodu minęło 3,5h :) teraz uczymy sie karmić.. Pozdrawiamy"
Dobrze, że nie pozwalam mężowi bawić się moimi sutkami a mam bardzo wrażliwe, oj bardzo.....
[/quote][quote=karolinka81]A powiedzcie mi czy to USG będzie przez pochwę czy przez brzuch ??
Dobrze, że nie pozwalam mężowi bawić się moimi sutkamia mam bardzo wrażliwe, oj bardzo.....
a ja to chyba zacznę masować te sutki biegając po schodach w dół z 10-tego piętra i popijając herbatę z liści malin
Ja póki co za każdym razem mam usg przez pochwę, przez co mój mąż jest przy każdej wizycie obrażony na lekarza (dobrze, że nie na mnie), bo nie może wejść i popatrzeć na dzidziusia
W_P_Gosia: Zupełnie jak ja. Też przyjaciółka starała się 8 miesięcy i się wystreaszyłam a nam udało się w II cyklu :D
Ja miałam podobnie - myślałam, że będzie ciężko (szczególnie, że kiedyś miałam podejrzenie pcos, a do tego przez 5 lat stosowaliśmy jako "metodę anty" stosunek przerywany, więc byłam pewna, że jak nie wpadłam do tej pory to coś musi być na rzeczy...) no i udało się w 3-cim cyklu (2-gim obserwowanym)
--
Ja miałam podobnie - myślałam, że będzie ciężko (szczególnie, że kiedyś miałam podejrzenie pcos, a do tego przez 5 lat stosowaliśmy jako "metodę anty" stosunek przerywany, więc byłam pewna, że jak nie wpadłam do tej pory to coś musi być na rzeczy...) no i udało się w 3-cim cyklu (2-gim obserwowanym)
Ja miałam tak samo. Kiedyś brałam anty, później długo przerywany, a udało się za drugim razem w ślubnym cyklu i w podróży poślubnej na Teneryfie
a mój mąż chce się dorwać do moim sutków
mysiamm to chyba jest tylko kwestia wymiany końcówki i coś mi się wydaje, że bardziej chodzi o to, że nie zawsze chce im się ją wymieniać
Ale to tylko moje przypuszczenia, więc mogę się mylić
venus87: a mój mąż chce się dorwać do moim sutków
zazdroszcze bo mój ciagle ma obawy ze go zachlapie mlekiem albo sie niechcacy napije