Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hej witam Was kochane dziś mam okropny dzień, siedzę i beczę, nie mam humorupodbrzusze mnie pobolewa z nerwów
byłam na badaniach i jak wróciłam to jakoś się zaczęło, nie wiem. Będę później papa
a ja zaczynam jutro i juz sie nie moge doczekac :)))) Zaluje tylko, ze maz nie moze ze mna isc, no ale trudno...
A ja trochę ponarzekamTak mnie rwie w pachwinach, że miejsca nie mogę sobie znaleźć. Po raz pierwszy czuję taki ból - to pewnie wreszcie brzusio zaczyna rosnąć. Długo byłam płaska, a za kilka dni pewnie siebie nie poznam
venus87mialam tak wczoraj , taki nerw ze o 18stej sprzatalam lazienke, zalepilam dziury w scianie po ramkach, a pozniej ledwo siedzialam bo myslalam ze mi kregoslup peknie!
A swoją drogą takie duże bliźnięta to chyba się rzadko zdarza i jaki wyczyn...
No duży chłopak Sardynko, zobaczymy jak wyjdzie w rzeczywistości bo często są zawyżane te wartości przecież.
Nie martw się na zapas :)
Sardynko, a to nie jest tak, że to szacowanie wagi ma bardzo duży margines błędu? Nawet tu na forum były dziewczyny, które spodziewały się urodzić niemowlęce klocki, a dzieci rodziły się o dobre pół kilo mniejsze, niż wychodziło z szacunków.
O ile się orientuję, to urządzenie szacuje wagę na podstawie obwodów głowy i brzucha oraz długości różnych kości i dobiera ją statystycznie, na podstawie jakiejś średniej w populacji. W sensie, że nie jest to fizyczne ważenie ani nic zbliżonego, tylko taka korelacja statystyczna.
Więc może nie warto się przywiązywać do tych szacunków
Łojezu co to za ciśnienie, a może źle założyła aparat?
sardynka85: generalnie jedną nogą na tamtym świecie
Ale jeszcze wyczuwasz puls?
My byliśmy na usg 2 tyg temu i gin mówil, że teraz to dziecko mało co już przybiera, niemal wcale. A margines błędu to aż 500 g
My byliśmy na usg 2 tyg temu i gin mówil, że teraz to dziecko mało co już przybiera, niemal wcale. A margines błędu to aż 500 g
Sardynko mój gin szacowal (tydzień przed porodem) , że Ninka 4100-4200 gr waży a się urodziła 3500 gra brzuch miałam b.duży