Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
hormony, nie przesadzaj z wyprowadzaniem sie z domu,bo tylko wiekszy stres dziecku zalatwisz
bo mocny stres ma zły wpływ na Ciebie, np możesz zacząć rodzić.
Ja już powiedziałam R., że teraz to on ma zacząć myśleć jak ojciec
święta racja, oni mogą mieć trudniej z nawiązaniem więzi część facetów może poczuć się ojcem dopiero, gdy to dziecko będzie na świecie
Milagros chyba ta Twoja reakcja (a raczej "nadreakcja") to jednak kwestia hormonów (o ile wcześniej nie miałaś problemów z panowaniem nad emocjami)
gdyby mógł, to by wchodził ze mną do ginki od początku każdej wizyty, kiedy ona zbiera wywiad, bada szyjke etc. i nawet sie buntował że on wejdzie ze mną:D
W kwestii kłótni małżeńskich, to ja kolejny raz pokornie podziękuję Opatrzności za mojego męża. Ze mnie furiat, jakich mało, ale on w życiu na mnie głosu nie podniósł, a gdy ja się nakręcam, on działa na mnie jak oliwa na wzburzone morze.
Milagros tak mi przykro , unas ja wiecej sie zloszcze wprost...wazne chyba wiedziec kiedy zatrzymac te druga strone jak przegina...stop, starczy, wychodze do drugiego pokoju i mam dosyc
no ale mój P. to się nawet na kota potrafi obrazić i przestaje się do niej odzywać i ją głaskać
Sardynko, mój ostatnio dał karę kotu na tydzień i biedny kocur nie mógł wchodzić na łóżko, bo raz go drapnął;)) Dobrze, że co do mnie nie jest taki zasadniczy,
Akirko doustnie. Teraz dostalam kolejna kroplowke przeciwbolowa i zastrzyk po ktorym ledwo na oczy widze.Chyba na uspokojenie
Milagros brak słów, bark słów i nie skomentuję Waszej kłótni. Faceci na prawdę najpierw zrobią a potem myśląTrzymaj się kochana
daje mi dwa tygodnie, mam chodzić po schodach i dużo spacerować
a o seksie nic nie wspominala?
więc nie liczę na jego reakcję pozytywną, mimo, że lekarka mówiła, że dobrze by to wpłynęło na rozwój sytuacji
coś czuję, że z Venus będziemy rywalizować do samego końca :):)
A co mówiła lekarka na to twoje plamienie?