Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
także proszę o dopisek w liście:)
[/url]
[/url]
[/url]Ciągle bardzo liczę, że urodze w ciągu tygodnia:)
[/url]pamiętajcie, że dziś tłusty czwartek :)) Nie żałujcie sobie i Maluszkom ;))

[/url]

ja tez poklocilam sie z mezem i pol nocy ryczalam- masakra jakas!! zaczyna sie od drobnostek a konczy na najbardziej bolesnych sprawach! Faceci sa czasami beznadziejni!!
nie chce sie juz denerwowac bo boje sie o synka i bede myslala pozytywnie! a pozatym niech sie dzieje co chce ja juz wszystko olewam
Pewnie taki poród prywatny to pewnie też nie mały wydatek?
musicie dziewczynki w cierpliwość sie uzbroic

[/url]
[/url]
[/url]

[/url]
[/url]
a w domku bede o 15 -mam bliziutko na badanie a wiec jak tylko wpadne to napewno dam znac
noooo chyba ze mnie cos tam zaskoczy i slowa odejmie 
ale uwielbiam ten moj błogi stan
jak bylam na tym etapie co ty to marzylam o tym aby poczuc ruchy , a teraz widze jak wigina smialo cialo
kocham to poprostu
zazdroszcze ci tej dzisiejszej wizyty bo ja swoja mam dopiero 28 lutego ...
a ten widok -pierwsze spotkanie,ten slodki zapach malenstwa -bezcenny 
(przekonalam sie jak rodzilam druga core )
na początku to normalne, że ruchy raz czujesz a raz nie... spróbuj może napić się bardzo zimnej wody i połóż (czasem to pomaga poczuć ruchy), ale jak nie podziała to też nie ma się co spinać - ja do tej pory (38 tydzień ciąży!) mam tak, że aparat ktg zaznacza mi ruchy małego a ja ich nie czuję! (a moje dziecko najmniejsze nie jest...)
)
[/url
[/url]Blubis, a tak w ogóle dlaczego chcesz iść do lekarza? Bardzo często chodzisz...
blubis standardowo odpowiem, że masz nie panikowaćna początku to normalne, że ruchy raz czujesz a raz nie..