Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no ale to już 22 tydzień i wszędzie piszą, że powinny być silniejsze a one osłabły.

no byłam we wtorek tylko na słuchaniu serduszka ale wczoraj nic

nie śpiesz się kochana, czekamy na informację 
teraz możecie zabierać się za zakupki 
Gratuluję mamusie tego, że wiecie kogo nosicie pod serduszkiemteraz możecie zabierać się za zakupki

A ty masz już wybraną?
[/url]Mangaa, kalendarz księżycowy przecież powiedział, że dziewczynka będzie ;))
fajnie jakby sie udalo zaoszczedzic, bo zaspiewali mi prywatnie 600 z pappa...
i jescze lista certyfikowanych ginekologow do bad genetycznych https://courses.fetalmedicine.com/lists/web

[/quote][quote=mangaa]rka, my wczoraj już zakupiliśmy różowy dresik i 2 sukieneczki, ale cholera niby ta pipka nie jest 100% pewna, więc nie wiem czy się nie pospieszyliśmy...
Ja ogólnie jakoś psychicznie jestem bardziej nastawiona na córkę, chcielibyśmy 2 lub 3 dziewczynki więc byłoby cudownie gdyby plan już się realizował, ale życie potrafi zaskoczyć więc liczę się z tym, że za 4 tygodnie ujrzymy siurka ;D
[/url
[/url]Ja mam tego samego Ginka od prowadzenia ciąży i prenatalnych i jak widzę jest na tej liście - więc wszystko gra i bucy
Za wizytę płacę 130zł a za prenatalne 220zł. Za 4 tygodnie mam połączoną wizytę z genetycznym więc weźmie kasę tylko za genetyczne.
[/url
[/url]
Popytam tez moja ginkę prywatną o taka opcję.
i czyta.
ja tam się schylałam normalnie cały czas do momentu aż mnie brzuch przyblokował 
[/url]Dziewczyny, czy macie podwyższony poziom leukocytów we krwi? Ponoć w ciąży jest to normą, ale u mnie rośnie.
Dziś miałam 13,32 tyś, a miesiąc temu 11,74 tys. Norma jest do 11 tys. Razem z tym rośnie ilość neutrofili (filów?). Któraś coś wie na ten temat?
Dziewczyny czy to normalne ze brzuch spina sie juz w 24tyg??
[/url]
[/url]venus87: Gratuluję mamusie tego, że wiecie kogo nosicie pod serduszkiemteraz możecie zabierać się za zakupki
Kurka, my wczoraj już zakupiliśmy różowy dresik i 2 sukieneczki, ale cholera niby ta pipka nie jest 100% pewna, więc nie wiem czy się nie pospieszyliśmy...
i jescze lista certyfikowanych ginekologow do bad genetycznych https://courses.fetalmedicine.com/lists/web
Ja tylko na chwileczke -na usg wszystkoNera, w końcu się doczekałaś :) gratuluję jednej kruszynki :)kruszynka ma 50.4 mm CRL
o kurcze, ja tak odetchnęłam w tym 2gim trymestrze i po genetycznych, ze tylko o zakupach myślę, ale jeszcze się powstrzymuję :) czy Wy już na tym etapie robiłyście jakieś malutkie zakupy, choćby tak bardziej dla przyjemności?
ja już trochę kupiłam ale chce więcej w niedzielę wyrusze na kolejne łowy :-D
[/url
[/url]