Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no ale to już 22 tydzień i wszędzie piszą, że powinny być silniejsze a one osłabły.
no byłam we wtorek tylko na słuchaniu serduszka ale wczoraj nic
Gratuluję mamusie tego, że wiecie kogo nosicie pod serduszkiemteraz możecie zabierać się za zakupki
A ty masz już wybraną?
Mangaa, kalendarz księżycowy przecież powiedział, że dziewczynka będzie ;))
fajnie jakby sie udalo zaoszczedzic, bo zaspiewali mi prywatnie 600 z pappa...
i jescze lista certyfikowanych ginekologow do bad genetycznych https://courses.fetalmedicine.com/lists/web
[/quote][quote=mangaa]rka, my wczoraj już zakupiliśmy różowy dresik i 2 sukieneczki, ale cholera niby ta pipka nie jest 100% pewna, więc nie wiem czy się nie pospieszyliśmy...
Ja ogólnie jakoś psychicznie jestem bardziej nastawiona na córkę, chcielibyśmy 2 lub 3 dziewczynki więc byłoby cudownie gdyby plan już się realizował, ale życie potrafi zaskoczyć więc liczę się z tym, że za 4 tygodnie ujrzymy siurka ;D
Ja mam tego samego Ginka od prowadzenia ciąży i prenatalnych i jak widzę jest na tej liście - więc wszystko gra i bucy
Za wizytę płacę 130zł a za prenatalne 220zł. Za 4 tygodnie mam połączoną wizytę z genetycznym więc weźmie kasę tylko za genetyczne.
Dziewczyny, czy macie podwyższony poziom leukocytów we krwi? Ponoć w ciąży jest to normą, ale u mnie rośnie.
Dziś miałam 13,32 tyś, a miesiąc temu 11,74 tys. Norma jest do 11 tys. Razem z tym rośnie ilość neutrofili (filów?). Któraś coś wie na ten temat?
Dziewczyny czy to normalne ze brzuch spina sie juz w 24tyg??
venus87: Gratuluję mamusie tego, że wiecie kogo nosicie pod serduszkiemteraz możecie zabierać się za zakupki
Kurka, my wczoraj już zakupiliśmy różowy dresik i 2 sukieneczki, ale cholera niby ta pipka nie jest 100% pewna, więc nie wiem czy się nie pospieszyliśmy...
i jescze lista certyfikowanych ginekologow do bad genetycznych https://courses.fetalmedicine.com/lists/web
Nera, w końcu się doczekałaś :) gratuluję jednej kruszynki :) Ja tylko na chwileczke -na usg wszystkokruszynka ma 50.4 mm CRL
o kurcze, ja tak odetchnęłam w tym 2gim trymestrze i po genetycznych, ze tylko o zakupach myślę, ale jeszcze się powstrzymuję :) czy Wy już na tym etapie robiłyście jakieś malutkie zakupy, choćby tak bardziej dla przyjemności?
ja już trochę kupiłam ale chce więcej w niedzielę wyrusze na kolejne łowy :-D