Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]
[/url]Dzieki, mango moge zapytac to kolejne genetyczne Twoje?
Fajnie ze ginka jest na liscie, moja nie, stad odeslala mnie do innej na to badanie...
o kurcze, ja tak odetchnęłam w tym 2gim trymestrze i po genetycznych, ze tylko o zakupach myślę, ale jeszcze się powstrzymuję :) czy Wy już na tym etapie robiłyście jakieś malutkie zakupy, choćby tak bardziej dla przyjemności?

Ja miałam też dość niski progesteron na początku ciąży o bynióśl w badaniu chyba ok 6 tc ok 16.
Zobaczymy, jak będzie jutro. Ale znając życie-spokój:/ Dobrej nocy!!!
Byliśmy na spacerze z mężem i tak będziemy spacerować teraz jak najczęściej:).
[/url]
Rozumie, że facet nie ma instynktu, ale żeby takie rzeczy mówić??

budzimy sie rowno z synusiem
co do kupowania to ja naszczescie wiekszosc ubranek mam od siorki ale i tak cos zawsze kupie
Ostatnio zaczelam przygotowywac sobie torbe tak na wszelki wypadek, bo to roznie bywa nawet zwykle badania w szpitalu a znajac zycie to maz by sie nie ogarnal w moich rzeczach
na L4 mam duzo czasu wiec robie wszystko ze spokojem
a spacery sa obowiazkowe z moim pulchnym pieskiem ( niby dbam o jego linie )
moj maz stwierdzil, ze nie wie jak wytrzyma ze mna jeszcze te kilka tygodni
a to nie moja wina ze wieczorami jestem nerwowa i placzliwa
ale sam wybral termin kupna lozeczka
na temat wozka jeszcze nic nie mowie bo bedzie zgrzyt

przekładałam się z jednej na drugą stronę i jakoś zasnęłam
teraz jest dobrze.
na prawdę nie zdaje sobie sprawy, że to wszystko kosztuje!! nie zdaje sobie sprawy ile tego jest a jak chcesz go w to wdrożyć to jeszcze marudzi
Mam nadzieje, że zmieni nastawienie jak brzuszek będzie już większy, Adaś będzie bardziej widoczny przy ruchach albo gdy się urodzi
Niestety powiem szczerze, że Mój Przemek nie jest taki!! ale przysięgam na Naszą miłość, owszem nie wpadał w paranoje od 2 miesiąca, ale jak zaczął się 6 miesiąc zaczął już planować co kupujemy dla synka w jakim miesiącu na wypłatę abyśmy zdążyli, zrobił listę ( oczywiście wcześniej się dowiadywał ) kto co kupuje. My mamy kredyt na mieszkanie i płacimy ponad 800 zł miesięcznie więc musieliśmy wszystko mieć ustalone
i takim oto sposobem mamy wszystko, złożone, ubrane, przygotowane, wyprane i wyprasowane
Tylko muszę teraz kupić sobie ciepłe skarpetki do szpitala, gaziki dla synka, laktator. 

ale dół nie, lecz mam nadzieje, że nie urażę nikogo moim skromnym zdaniem
[/url]
[/url]
mnie to specjalnie nie irytowalo, wiedzialam jacy sa faceci.
)

)
.

Mój mnie jakiś czas temu irytował tym, że nie przeżywa wszystkiego tak jak ja:) Ja mogę godzinę siedzieć z ręką na brzuchu i cieszyć się, że dziecko się rusza, a jemu wystarczy jeden kopniak i już czym innym się zajmuje ;)