Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]
Milagors, Ty 9!

[/url]
No i szybko do domu wypuszczają!
Moj mąż kibicuje- na razie początek-ale nie jest typem faceta,któryby przezywal ze mna kazdy kopniaczek na pewno.
I za to go kocham, ze jest inny zupelnie niż ja, od ochow i achow mam koleżanki i rodzinę.:))

Aleks kochana wielkie gratulację i na prawdę jestem pod wielkim wrażeniem jaki miałaś ekspresowy poród
lecz wiadomo trzeba mieć dużo szczęścia, czekamy na zdjęcia córeczki 

jak zobaczyłam się na 4 miejscu to zaczęłam się bać
no ale wiadomo do 1 miejsca jeszcze daleko 

szkoda, że tak późno 
ale nie śni mi się mój poród, chyba nawet lepiej. Bardzo się cieszę, że u Adenozynki wszystko ok i się wyjaśniło
czekam, aż się odezwie 
chociaż z drugiej strony mamy jeszcze czas, tak jak pisała Beagraf nie ma co się śpieszyć i na siłę wywoływać bo potem szyjka i organizm jest nie przygotowany i kończy się podaniem Oksytocyną lub CC 
jutro przyjeżdża siostra i zrobi Nam kilka foteczek pamiątkowych 

Addictive, Izuk i Sardynko czemu chcecie przyspieszać poród?? niech pociechy sobie jeszcze posiedzą a my nacieszmy się chwilą spokoju, ciszy i tym wspaniałym brzuszkiem, który tak często Nam faluje
ja nie planuje przyspieszac porodu , slynne metody na "S" moze zaczne jak juz bedzie data terminu a mala dalej uparcie bedzie siedziec w swoim lokum.
Bardzo nie chciala bym indukcji , ale tu nic nie da sie zaplanowac.

Kurcze, nie umiem zniknąć z tego wątku- wybaczcie. Ciągnie mnie tu

nie przejmuj się, ale to miłe, że Nas czytacie 
[/url]
[/url]Addictive, Izuk i Sardynko czemu chcecie przyspieszać poród?? niech pociechy sobie jeszcze posiedzą a my nacieszmy się chwilą spokoju, ciszy i tym wspaniałym brzuszkiem, który tak często Nam faluje

Mąż mi kupił tą piłkę gimnastyczną 75 cm

wiem,ze nie lubicie jak "nowa" proponuje jakis watek bo jestem tu dopiero 65 dni ale co myslicie o tym temacie -Imię dla dziecka: na całe życie -jakie wybrac ??? (szczerze) ja chetnie np .poznalabym upodobane przez was imiona ..
Ja też mam taką piłkę i już od dawna ćwiczę. Pewnie dzięki emu nie narzekam na nic. Nic mnie nie booli i oby tak zostało
[/url]mnie na Twoim etapie też nic nie bolało, zaczelo sie dopiero gdzies 3-4 tygodnie temu a teraz rozkrecilo na maksa:-)
Wiem, że jeszcze za wcześnie u mnie na narzekanie, ale myślę, że ćwiczenia pomagają i będą pomaały później. Ja jestem zdania, że trochę aktywności nie zaszodzi, a a pewno pomoże.
[/url]

ehh

sek w tym,ze to nie mogly byc ani gazy ani nic zwiazane z jelitem gdyz nie w tym miejscu -odczulam to w podbrzuszu minimalnie po lewej stronie ,normalnie zglupialam ,ale nawet jesli to nie bylo moje malenstwo -uczucie w tamtej chwili cudowne