Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Milagors, Ty 9!
No i szybko do domu wypuszczają!
Moj mąż kibicuje- na razie początek-ale nie jest typem faceta,któryby przezywal ze mna kazdy kopniaczek na pewno.
I za to go kocham, ze jest inny zupelnie niż ja, od ochow i achow mam koleżanki i rodzinę.:))
Addictive, Izuk i Sardynko czemu chcecie przyspieszać poród?? niech pociechy sobie jeszcze posiedzą a my nacieszmy się chwilą spokoju, ciszy i tym wspaniałym brzuszkiem, który tak często Nam faluje
ja nie planuje przyspieszac porodu , slynne metody na "S" moze zaczne jak juz bedzie data terminu a mala dalej uparcie bedzie siedziec w swoim lokum.
Bardzo nie chciala bym indukcji , ale tu nic nie da sie zaplanowac.
Kurcze, nie umiem zniknąć z tego wątku- wybaczcie. Ciągnie mnie tu
Addictive, Izuk i Sardynko czemu chcecie przyspieszać poród?? niech pociechy sobie jeszcze posiedzą a my nacieszmy się chwilą spokoju, ciszy i tym wspaniałym brzuszkiem, który tak często Nam faluje
Mąż mi kupił tą piłkę gimnastyczną 75 cm
Ja też mam taką piłkę i już od dawna ćwiczę. Pewnie dzięki emu nie narzekam na nic. Nic mnie nie booli i oby tak zostało
mnie na Twoim etapie też nic nie bolało, zaczelo sie dopiero gdzies 3-4 tygodnie temu a teraz rozkrecilo na maksa:-)
Wiem, że jeszcze za wcześnie u mnie na narzekanie, ale myślę, że ćwiczenia pomagają i będą pomaały później. Ja jestem zdania, że trochę aktywności nie zaszodzi, a a pewno pomoże.