Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mąż mi kupił tą piłkę gimnastyczną 75 cm taką z kolcami. I mam pytanie - czy znacie jakies bezpieczne cwiczenia na ten mój nieszczesny kregoslup? boli tam gdzie rwa kulszowa na samym dole oraz pośrodku i jeszcze jedno pytanie (moze glupie) czy jak ja sobie skacze pupą na tej pilce to dziecku nie jest niedobrze jak zwisa glową w dół? wiem ze duzo bylo o tym ze to pomaga wstawic sie w kanal w pomaga przy skurczach porodowych ale jakos tak boje sie nią trząść góra dól i jeszcze jedno: czy to nie wywola u mnie przedwczesnego porodu jak bede tak skakac?
Ja dziś chciałam zmienić obraz naszych mężów:) Byłam ze swoim na pierwszych zakupach dla naszej Hanusi. Myślałam, że kupimy ze 2 szt. body, ale jak mój M. wpadł w szał zakupowy, to musiałam mu tłumaczyć, że jeśli wykupimy cały sklep, to do końca miesiąca będziemy jedli chleb i zapijali wodą co mnie za bardzo nie cieszy
I niech teraz ktoś mi powie, że wszyscy mężczyźni nienawidzą zakupów:)
ach lesiu się nam niedługo wykluje wzruszona jestem :-*
od jakichś 2-3 dni czuję kłucie jakby w szyjce cały czas nie wiem co to może oznaczać :( Lekarza mam dopiero 18 lutego to wtedy o to go zapytam, ale trochę się martwię
Pod koniec ciąży łagodzi skurcze, dlatego wiele ciężarnych pijących napar z liści malin nie odczuwa tak zwanych skurczów przepowiadających.