Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
fajnie by bylo, oby krotko bo wiadomo ze nie bezbolesnie
[/url]
[/url]
noc jakoś przeszła, skurczy już nie miałam ale za to bóle jak na @ i twardnienia brzuszka ale jakoś zasnęłam
dziś wstałam o 11 i jestem nie wyspana bo mimo, że zasnęłam to jakoś czułam to wszystko, co godzinę do toalety
jak przyjechała siostra to musiałam się ogarnąć. Wczoraj do niej dzwoniłam i mówiłam, że ma już być bo czuję, że mogę w przyszłym tygodniu mieć syna na świecie
w ciągle twardnieje mi brzuszek i czuje niepokój w podbrzuszu dlatego leżę.... Ale spokojnie kochane jeszcze nie urodziłam 
Jest jakiś sentyment do kobiet, które zapisywały się w tym samym niemalże czasie i są obok siebie. Venus to już ta "półka" z którą czuję się bardzo związana

Kandy, Zelazna, Mili, Addictive, Calypso, Mangaa, Niezalogowana, Nera, Aiks, Cloe, Ange, Milko i Czajniczku bardzo Wam dziękuję 

Kocham Was

czy bede w ten czas sama z dziewczynkami ..., czy urodze o czasie czy znow duzo wczesniej,czy kolejny raz uda mi sie silami natury czy tez doswiadcze cc ,jak zajme sie wtedy corkami ,i odprowadzaniem do szkoly
2 razy bylam nacinanai baaaardzo chcialaby aby tym razem teg uniknac
Jak myslicie ?cy np.ta pilka ulatwila by mi porod ?' a moze jakies inne metody ? smieszne by bylo gdyby wielorodka zapisala sie do szkoly rodzenia
,wszelkie podstawy znam ,chcialabym poprostu by obylo sie bez nacinania i szycia . wyczytalam tez o -ćwiczeniach mięśni Kegla ... Prosze- podzielcie sie swoimi doswiadczeniami
2 razy bylam nacinanai baaaardzo chcialaby aby tym razem teg uniknacJak myslicie ?cy np.ta pilka ulatwila by mi porod ?' a moze jakies inne metody ? smieszne by bylo gdyby wielorodka zapisala sie do szkoly rodzenia
,wszelkie podstawy znam ,chcialabym poprostu by obylo sie bez nacinania i szycia
No i się udało. Rodziłam klęcząc, a to na pewno miało wielkie znaczenie (tkanki się równomiernie rozciągają). Połóg po porodzie bez nacięcia w porównaniu do takiego z nacięciem, to jak niebo i ziemia, więc naprawdę warto.
Hydrozagadka - ja bym bardzo chciała rodzić w pozycji wertykslnej, mam nadzieję że się uda! Poprzednio mi nie pozwolili
[/url
[/url]

Milka, hehe, rodzilam niecałe 4 lata temu. Położne się na mnie darly że mam rodzić bo dziecko zabije. Tylko nie wiedziałam jak bo partych nie miałam tylko nieziemski ból. Płakałam żeby znieczulenie dali. Popekalam.strasznie a mala miała zlamany obojczyk.

przezyłaś horror oczywiście Twoja córcia też 
Jak mogli do takiego stanu Cię doprowadzić??? Boże.....mam nadzieje, że nie zamierzasz tam rodzić??
ze też jeszcze takie rzeźnie istnieją w tych czasach, masakra

Sardynka, właśnie nie pamiętam! Z marszu bez wskazań podłączyli mi oksy. Nie miałam partych tylko straszny ból. Nie pozwolili się ruszyć żeby rozladowac ból. a potem tylko naciskanie brzucha i kleszcze. Okropność ;-)
a juz kazac komus rodzic dziecko 4 kg w pozycji na plecach to jest jakies chore,
[/url]
[/url
[/url]