Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jest jakiś sentyment do kobiet, które zapisywały się w tym samym niemalże czasie i są obok siebie. Venus to już ta "półka" z którą czuję się bardzo związana
2 razy bylam nacinanai baaaardzo chcialaby aby tym razem teg uniknac Jak myslicie ?cy np.ta pilka ulatwila by mi porod ?' a moze jakies inne metody ? smieszne by bylo gdyby wielorodka zapisala sie do szkoly rodzenia ,wszelkie podstawy znam ,chcialabym poprostu by obylo sie bez nacinania i szycia
Hydrozagadka - ja bym bardzo chciała rodzić w pozycji wertykslnej, mam nadzieję że się uda! Poprzednio mi nie pozwolili
Milka, hehe, rodzilam niecałe 4 lata temu. Położne się na mnie darly że mam rodzić bo dziecko zabije. Tylko nie wiedziałam jak bo partych nie miałam tylko nieziemski ból. Płakałam żeby znieczulenie dali. Popekalam.strasznie a mala miała zlamany obojczyk.
ze też jeszcze takie rzeźnie istnieją w tych czasach, masakra
Sardynka, właśnie nie pamiętam! Z marszu bez wskazań podłączyli mi oksy. Nie miałam partych tylko straszny ból. Nie pozwolili się ruszyć żeby rozladowac ból. a potem tylko naciskanie brzucha i kleszcze. Okropność ;-)
a juz kazac komus rodzic dziecko 4 kg w pozycji na plecach to jest jakies chore,