Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chociaz ja troche spanikowalam jak odeszly mi wody ba bylam przerazona...
dziewczyny na koncowce - czy was tez tak nieprzyjemnie dzieci kopia? szczegolnie czuje mocny dyskomfort w okolicach szyjki i pęcherza
dziewczyny na koncowce - czy was tez tak nieprzyjemnie dzieci kopia? szczegolnie czuje mocny dyskomfort w okolicach szyjki i pęcherza, od jakiegos tygodnia ruchy już nie sa przyjemne, nie wiem czy tylko tak u mnie
sardynka - żle sie wyraziłam na dole to raczej główką może kręcić albo rączkami, mnie sie wydaje że mając rączki przy główce jak nimi rusza to jest to niezbyt przyjemne
żle sie wyraziłam na dole to raczej główką może kręcić albo rączkami, mnie sie wydaje że mając rączki przy główce jak nimi rusza to jest to niezbyt przyjemne
dziewczyny na koncowce - czy was tez tak nieprzyjemnie dzieci kopia? szczegolnie czuje mocny dyskomfort w okolicach szyjki i pęcherza, od jakiegos tygodnia ruchy już nie sa przyjemne, nie wiem czy tylko tak u mnie--
Przeczytałam, co pisałyście na poprzedniej stronie i zapowiada się ciekawie: Venus będzie pisała do Milki, a Milka do Venus i obie mogą rodzić jednocześnie :-D
Dobrej nocy! (z przepowiadającymi lub bez - zależy, co Wam bardziej pasuje ;-))
Milagros - pytalaś o koszt zzo w Medeorze - 500 zł.
Nie musisz mieć tej gotówki przy sobie, ważne, zeby po wszystkim uregulować tam płatność, tak nam powiedziała położna.
Jutro jade na KTG i chce porozomawiać jeszcze z położnymi o detalach porodu:)