Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja też zauważyłam, że mam bardzo wrażliwe, rozpulchnione tkanki wokół pochwy, nawet po golarce elektrycznej zdarza mi się że skóra pęka, a czasem bez powodu.. Ale gdyby takie większe krwawienie się pojawiło, to bym chyba panikowała. 
lodowka mi sie jarala od srodka
wyczulam spalenizne bedac w pokoju zdala od kuchni
na poczatku myslalam ,ze to laptop .dobrze ze nigdize nie wychodzilam bo jeszcze zostalabym bez mieszkania
ale kocham go tak strasznie, że niech wali tam do woli.
Bo jednak zdanie męża należy uszanować- w końcu jakiś tam jego udział w tworzeniu Nowego Życia jest
by zaakceptowal to imie -przeciez jest baardzo ladne -a zdrobnienie chociazby kajtus takie slodziutkie 
Myślę, że spróbuję zażyć no-spę i jeśli się nie poprawi ,to zadzwonię do ginki.Co myślicie?

Andzia ja też mam podobne bóle, jak by kość...nie wiem jak to opisać bo to nie kość ale coś trochę wyżej, nigdy tego nie badałam, bo bolało ale przechodziłono ale co jakiś czas wracało...może dzidzia Cię pokopała??
ja też Was podczytywałam przez weekend ale byłam u znajomych i nie chciałam z komórki pisać. Kupiliśmy trochę ciuszków i śpiworek, myślałam, że Mały się zmobilizuje do kopania ale nic z tego
Venus - myślałam, przez weekend że to już :)
[/quote][quote=venus87]Akirko Ty z Bydgoszczy jesteś??
a znasz juz plec maluszka ??
Jak ja nei lubie leniwych dni mojego synka.. czasem caly dzien mnei meczy a wczoraj caly dzien i wieczor nic prawie..
myslalam ze umre z nerwow. Na dodatek dokladnie co 1,5 minuty twardnienia calego brzucha jakby macica chciala wypchnac dziecko i takie ciagniecie na dole jak przy miesiaczce, dziecko styrane walczylo z tym ja tak samo. Siedzialam na lozku i trzeslam sie z nerwow ze zaczne rodzic. Teraz jest lepiej ale boje sie ze urodze wczesniaka. Jak leżałam to bylo do wytrzymania ale jak probowalam wstac i sie rozruszac to bol calego brzucha masakra
[/url]
Nera86: a znasz juz plec maluszka ??
tak, dziewuszka:) ale dziś zapytam czy nic nie wyrosło między nogami

bo na wizyty u ginekologa juz patrzec nie moglam 
[/url]
[/url]w szpitalach w lodzi ZZO nie jest darmowe niestety
)
w czmp i madurowiczu jest za darmo, nie wiem jak w rydygierze...
[/url]