Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Milagros-w madurowiczu zzo jest darmowe.
[/url]a wy na co macie smaka?
[/url]
na wszystko po trochu a ostatnio mnie wzielo na to zageszczone mleko w tubce, to slodkie, dzidzia ma zawsze po tym czkawke tak sie opije lapczywie
Ja generalnie na slodkie a w szczegolnosci na czekolade....i pomyslec, ze przed ciaza slodycze mogly dla mnie nie istniec...
--
a mam pytanko kiedy najlepiej sie wybrac na usg 3D by po 1.foty na pamiatke byly juz takie realne (wiecie co mam na mysli ) a 2. by podejrzec co maluszek miedzy nozkami skrywa
--
[/url]
na pewno serduszko zobaczysz 

a ja będę czekać na informację, że rodzisz
tak samo jak Milagros, Niezalogowana i Kandy i inne nasze e-przyjaciółki 
mniam mniam mniam.... i widzicie co zrobiłyście?? teraz nie zasnę....
witam Was dziewczyny,pół roku temu miałam całkowitą amputację szyjki,dziś miałam przymusową betę ponieważ mam straszne problemy z niskim ciśnieniem i beta wyszła ponad 30,ale zrobiłam test i jest negatywny,22 lutego mam wizytę u ginekologa,ogarnął mnie straszny strach
22 lutego masz wizytę to tak samo jak KINIA to mocno za Wasz trzymam kciuki 
AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! O kurka!!!!!!!! Weszłam na swoją kartę ciąży... 3 TRYMESTR!!!!!!!!!!!! zaczęłam... o kurde....,
W_P_Gosia o kurcze a ja drugi i nawet uwagi na to nie zwrocilam
I nie jest tak chyba że Łódź taka zacofana i nie można rodzić w pozycjach wertykalnych. W Mzdurowiczu są wyremontowane sale porodowe i można korzystać z kąpieli, w Medeorze (prywatny) można rodzić w każdej pozycji a łóżka mają specjalny pałąk do wiszenia na nim, w Salve (prywatny) można rodzić nawet w przysiadzie.
venus87 Tak Kochana staraliśmy się 2 lata,8 lutego minęło równo pół roku od operacji,troszkę się boję bo nie mam całkowicie szyjki i dopiero w 12 tyg założą mi taki specjalny szew,do tego czasu wszystko w rękach Boga
odpoczywaj, nie dźwigaj, leż, nie denerwuj się...a będzie dobrze...zostało 11 dni dasz radę...

hey dziewczyny czy istnieja jakieś objawy ciąży pare dni od zapłodnienia...
jak radzicie albo radziłyście sobie z mdłościami, bo niestety mnie dopadły i uprzykrzają normalne funkcjonowanie ... eh
[/url]mam pytanko kiedy najlepiej sie wybrac na usg 3D

U mnie w klinice doradzaja USG 3D od 25 tygodnia :)