Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Milagros-w madurowiczu zzo jest darmowe.
a wy na co macie smaka?
na wszystko po trochu a ostatnio mnie wzielo na to zageszczone mleko w tubce, to slodkie, dzidzia ma zawsze po tym czkawke tak sie opije lapczywie
Ja generalnie na slodkie a w szczegolnosci na czekolade....i pomyslec, ze przed ciaza slodycze mogly dla mnie nie istniec...
--
a mam pytanko kiedy najlepiej sie wybrac na usg 3D by po 1.foty na pamiatke byly juz takie realne (wiecie co mam na mysli ) a 2. by podejrzec co maluszek miedzy nozkami skrywa
--
witam Was dziewczyny,pół roku temu miałam całkowitą amputację szyjki,dziś miałam przymusową betę ponieważ mam straszne problemy z niskim ciśnieniem i beta wyszła ponad 30,ale zrobiłam test i jest negatywny,22 lutego mam wizytę u ginekologa,ogarnął mnie straszny strach
, AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! O kurka!!!!!!!! Weszłam na swoją kartę ciąży... 3 TRYMESTR!!!!!!!!!!!! zaczęłam... o kurde....
W_P_Gosia o kurcze a ja drugi i nawet uwagi na to nie zwrocilam
I nie jest tak chyba że Łódź taka zacofana i nie można rodzić w pozycjach wertykalnych. W Mzdurowiczu są wyremontowane sale porodowe i można korzystać z kąpieli, w Medeorze (prywatny) można rodzić w każdej pozycji a łóżka mają specjalny pałąk do wiszenia na nim, w Salve (prywatny) można rodzić nawet w przysiadzie.
venus87 Tak Kochana staraliśmy się 2 lata,8 lutego minęło równo pół roku od operacji,troszkę się boję bo nie mam całkowicie szyjki i dopiero w 12 tyg założą mi taki specjalny szew,do tego czasu wszystko w rękach Boga
hey dziewczyny czy istnieja jakieś objawy ciąży pare dni od zapłodnienia...
jak radzicie albo radziłyście sobie z mdłościami, bo niestety mnie dopadły i uprzykrzają normalne funkcjonowanie ... eh
mam pytanko kiedy najlepiej sie wybrac na usg 3D
U mnie w klinice doradzaja USG 3D od 25 tygodnia :)