Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mam nadzieje ,ze ujrze w brzuszku Zuze ,nie zuzka
ale jak bedzie chlopczyt to tez bedzie dobrze-wkoncu juz mam dwie dziewczynki
ale wiecie ...ta babska solidarnosc 

ale i tak najchetniej kupilabym sobie usg do uzytku domowego
z takim tez pomyslem na prezent wyskoczylam na walentynki
teraz chce poznac plec a w polsce nie udziela mi tej informacji teraz
Dziewczyny, a czy któraś z Was była na badaniu 3d albo 4d między 12-14 tc?
Bo tak się zastanawiam czy nie wybrać się gdzieś tak zamiast 2d i potem między 20-22 tc.
Wiem, że niektórzy gin. mają taki sprzęt i na każdej wizycie przełączają na 3d :)
ludzie mieli troche skwaszone miny ,a ja sama juz po 5 min zaczelam sie stresowac bo Julci doskwieral bol brzucha i zrobila sie blada jak sciana,usta ze skora sie wyrownaly kolorytem a n dalej przejety rola pokazywal jej nienarodzone jeszcze rodzenstwo a Julcia mimo bolu patrzyla doslownie tak
z wrazenia ,ze tak naprawde jest dzidzia i skacze sobie na nozkach machajac raczkami
kurczę naprawdę się boję ponieważ nie mam możliwości ciągle leżeć,niestety obowiązki
[/url
[/url]
-polecialabym zaa granice np do wloch( tam zapewne juz bym sie dowiedziala)

choc powiem wam ,ze zerkam na fote baaardzo czesto i chyba jajeczka zauwazam (pewnie moje schizy hehe)
sardynka85 mojej kolezance nie powiedzieli ,a tydzien pozniej lot do holandii ,tamtejsze usg i bylo jak wol na foci ze jest pitok
j
jedna rzecz nie daje mi spokoju...zastanawiam sie czy jak moj synek jest taki ruchliwy to nie zagraza mu pepowina w sensie boje sie ze moze jakos sie w nia zakreci