Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
az wstyd sie przyznac

pierwszy raz ktos wita sie i zegna z moim brzuszkiem albo gawedzi sobie a jak zapytam-co mowiles ?? to odp -nie do ciebie
super uczucie ,stad tez radosc na mysl o usg -wczesniej baaardzo chcialam ujrzec moje dziewczynki w taki sposob ale nie bylo mi dane ,teraz chce by wybrac odpowiedni tydzien -moj P. pierwszy raz zobacy wtedy maluszka na monitorze i chce by ten widok byl wyjatkowy i wizualnie widoczny bo ycaytalam,ze jak dziecko za male ,czy tez za duze to juz nie to samo ...ale czy to prawda ? nie wypowiem sie bo bladego pojecia nie mam

[/url
[/url]
[/url
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]

.
.
, bo na czas Wielkiego Postu nie będę czytać forum, zostawiam tylko swój wykres.
.
mam 27lat i naprawde nie jestem debilem 

jest wątek - nasze dzieci 28 dni

Mały kopie na usg i wiecie .. jak przyłożę rękę to to chyba to, bo czuję jakieś kopnięcia w przestrzeń - nie w dłoń, tylko w oddali raz - dwa na kilkanaście minut. Sądzicie, że to to? Taka duża bańka jakby pękała tam w środku. Mały ułożony jest główką w dół, nogi na górze więc to chyba on kopie?

z czego bardzo się cieszę 

jest mi ciężko, brzuch mi opadł i to widać, dopiero co wróciłam do domu, byłam u dentysty, fryzjera, mamy i na zakupach ( oczywiście zaliczyłam McDonald)
Dentystka powiedziała, że brzuszek mi opadł, widziała mnie 2 tygodnie temu, synek się smyra ale jest spokojny 
daj znać kochana jak wrócisz 

Ciekawe jak tam Venus, ale chyba dziś miała wizytę u ortopedy z mężem, więc może dlatego się nie odzywa.
wiecie co Wam powiem -naprawde co niektore z Was sa bardzo niemile ,Zycze Wam szczesliwego rozwiazania ,nie bede juz tu zagladac a wiec mozna mnie smialo wykreslic z listy . Powodzenia
Ja nie jestem wdrożona w ten temat i spoko rozumiem,
ja zazwyczaj staram się być miła dla wszystkich e-koleżanek
trzymaj się kochana i mimo nie przyjemności z Naszej strony ( nie których osób, które Cię zraniły ) udzielaj się tutaj
no to moje skromne zdanie i mam nadzieje, że Cię nie uraziłam, że nikogo nie uraziłam.