Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAsiunia892
    • CommentTimeFeb 12th 2013
     permalink
    nie znalazłam nigdzie arbuza :cry: byłam w biedronce piotrze i pawle, lidlu, netto i polo i nie ma:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    O jedyne co poprosze :whorship: to podpowiedz Wasza kiedy na 3d isc -tak na pamiatke bo nie mialam robionego nigdy :bigsmile:

Treść doklejona: 12.02.13 14:27
    az wstyd sie przyznac :shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Nera86: az wstyd sie przyznac

Ale do czego wstyd się przyznać ? Jesteś dopiero w 13 tygodniu ciąży. Masz na takie usg mnóstwo czasu, więc po co ten smutek. Moim zdaniem lepiej zaczekać do początku 3 trymestru przynajmniej, kiedy dziecko już jest w zasadzie w pełni ukształtowane. Teraz to nie ma sensu (moim zdaniem), wiadomo że dziecko na usg wzrusza, ale też jest jeszcze nieproporcjonalne, duża głowa, małe nóżki i cala reszta.

Treść doklejona: 12.02.13 14:35
    Doczytałam, że masz już 6 Julkę :wink:
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    PENNY wczesniej nie bylo mnie poprostu stac na takie badanie ,obie ciaze przezylam samotnie ,nie wiedzialam co to znaczy wsparcie partnera i wspolna radosc zas teraz moge smialo powiedziec ,ze choc to moja 3 ciaza to tak naprawde przezywam ciaze poraz pierwszy :crazy: pierwszy raz ktos wita sie i zegna z moim brzuszkiem albo gawedzi sobie a jak zapytam-co mowiles ?? to odp -nie do ciebie :jumping: super uczucie ,stad tez radosc na mysl o usg -wczesniej baaardzo chcialam ujrzec moje dziewczynki w taki sposob ale nie bylo mi dane ,teraz chce by wybrac odpowiedni tydzien -moj P. pierwszy raz zobacy wtedy maluszka na monitorze i chce by ten widok byl wyjatkowy i wizualnie widoczny bo ycaytalam,ze jak dziecko za male ,czy tez za duze to juz nie to samo ...ale czy to prawda ? nie wypowiem sie bo bladego pojecia nie mam

Treść doklejona: 12.02.13 14:39
    mam 6 letnia Julie (2wrzesien 2006rok) i Gabi 2,5 (29 wrzesien 2010rok)

Treść doklejona: 12.02.13 14:39
    obie dziewczynki z poprzedniego malzenstwa
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Ooo to już trzecia ciąża :bigsmile:
    Zaczekaj jeszcze z tym 3d, będzie fajniej widać, jeszcze jest czas, a zwykłe 2d też przyniesie dużo radości i Tobie i Twojemu partnerowi :smile:
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    poslucham Waszych nakierowan :wink:
    --
  1.  permalink
    Nera a może zapiszesz sie na bezpłatne usg 3d?wieczorem jak w końcu dostanę sie do swojego komputera to ci napiszę co i jak. Wiem ze w kwietniu jest za darmo usg 3d. Jest jakis program dla przyszłych mam. dokładnie ci napiszę wieczorkiem. Ps:w jakiej dzielnicy lodzi mieszkasz?
    -- [/url[/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    anairda1986 ooooo ,a jest taka mozliwosc ?' mieszkam Lodz stary widzew (kolo szpitala korczaka) ,bede napewno na forum, jestem w sumie calymi dniami
    --
  2.  permalink
    Eh kurde niby wiem ze mam czas na czucie ruchow małego. Łozysko mam na przedniej ścianie. Ale kurde ostatnie dni to mam masakryczne. A to kuje mnie od czasu do czasu po lewej stronie a to mam wrażenie ze w ciągu weekendu żołądek podszedł mi do gardła i bolał mnie masakrycznie no i miałam dwa koszmary związane z małym. To wszystko nie ulatwia mi przeżywania tej ciąży na spokojnie.

Treść doklejona: 12.02.13 14:51
    Nera to mieszkamy koło siebie;-)ja przy szpitalu jonszera dokładnie na przeciwko;-)
    -- [/url[/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    anairda1986 ooo fajnie,moze bedziemy mialy okazje na wspolny spacer z wozeczkiem :) a co do ruchow dziecka - lozysko przodujace to glowny powod opuznienia odczucia wiec sie nie martw:hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorEwelajna87
     permalink
    Hej :)

o na arbuza też mam chęć ale ciężko będzie znaleźć.
    Słuchajcie Venus nic nie pisała?
    -- [/url][/url]
    •  
      CommentAuthoraguncia
    • CommentTimeFeb 12th 2013 zmieniony
     permalink
    Nera86: lozysko przodujace

przednie, nie przodujace - ja tez takie mialam i ruchy czulam w 20tc, jak wiekszosc dziewczyn.
    :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    aguncia:
    przednie, nie przodujace - ja tez takie mialam i ruchy czulam w 20tc, jak wiekszosc dziewczyn.

norma -mam manie przekszalcania slow :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorwyder
     permalink
    no ja się zjadlam maluch się kręci żyć nie umierać :-D
    --
    •  
      CommentAuthorEwelajna87
     permalink
    Co do usg genetycznego w 12-14 tyg. to wszystko zalerzy od lekarza i jego sprzętu (no może nie JEGO ;))
    Nam powiedział, że prawdopodobnie dziewczynka ale żeby się nie sugerować bo to może się zmienić. Jak stwierdza chłopca to prawdopodobieństwo tej płci jest wyższe bo już nic się nie wchłonie ;) a u dziewczynki jeszcze coś może wyrosnąć :)
    Nam kazał się nie nastawiać ale ja i tak wiem, że to dziewczynka :))
    -- [/url][/url]
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81o%C5%BCysko_przoduj%C4%85ce

Treść doklejona: 12.02.13 15:10
    Ewelajna87 -byc moze skusze sie za 2,3 tygodnie na usg :tooth:

Treść doklejona: 12.02.13 15:10
    o kurcze znow blad forum-pierw pisalam pogrubiona czcionka a dzis w formie linku suuuuuper :boogie:

[wpis poprawiony przez moderatora]
    --
    •  
      CommentAuthoraravls
     permalink
    Ciekawe, że tylko u Ciebie te błędy forum, takie ono jakieś felerne :wink:.
    Nera, oczywiście, istnieje coś takiego, jak łożysko przodujące, ale to jest nieprawidłowość w jego umiejscowieniu. Tymczasem łożysko na ścianie przedniej jest fizjologiczne, ale może opóźnić odczuwanie pierwszych ruchów dziecka przez matkę.
    Wydaje mi się, że o taką ścisłość chodziło Agunci. Wystarczy starannie pisać swoje posty :bigsmile:.
    Dziewczyny, czytam Was od wczoraj pilnie, ale nie mam weny na pisanie.

Przy okazji chciałam się pożegnać :wink:, bo na czas Wielkiego Postu nie będę czytać forum, zostawiam tylko swój wykres.
    Podejrzewam, że jak wrócę na początku kwietnia, to DominiczkaA będzie już rozpakowana, a może i dalsze Dziewczyny? W każdym razie nie skreślajcie mnie z listy :bigsmile:.
    Życzę Wam spokojnych ciąż, zdrowych i radosnych Maluszków i, na zapas, dobrych Świąt.
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    aravls poprostu przejezyczylam sie bo czytalam i o tym i o tym :tooth: mam 27lat i naprawde nie jestem debilem :boogie:

Treść doklejona: 12.02.13 15:45
    wiecie co Wam powiem -naprawde co niektore z Was sa bardzo niemile :confused:
    Zycze Wam szczesliwego rozwiazania ,nie bede juz tu zagladac a wiec mozna mnie smialo wykreslic z listy . Powodzenia :flowers:
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Nera, mam wrażenie, że lubisz wprowadzać zamieszanie...

Ciekawe jak tam Venus, ale chyba dziś miała wizytę u ortopedy z mężem, więc może dlatego się nie odzywa.
    --
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Właśnie ciekawe jak Venus nic się nie odzywa :D
    Może Lesiu już na świecie :)
    -- [/url]
    • CommentAuthoredytak1984
     permalink
    Cześć dziewczynki !!
    Ja już po pracy robię obiadek dla męża. Noc była trudna bo nie dość że przewiało mi ucho to jeszcze głowa bolała i chyba mam zapalenie żyły w prawej nodze.
    Od czwartej jak nie zasnę tak nie zasnę aż w końcu o 6.30 zasnęłam a o 7.20 pobudka do pracy.
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    jestem i ja..wciaz na chodzie...lekkie mulenie,ale nie taka toksykoza jak wczoraj...arbuz-boski owoc...:)) za to mam wieksze napiecie w podbrzuszu-musze jednak poprosic tesciowa o wyslanie mi nospy...czasem,na samym cieciu po cc bol przeokropny...ale dam rade...

faktycznie,tutaj kazdego dnia mozna zastac fajna wiadomosc ze jakas sie juz przywitala z maluszkiem.czy fotki dzieci wstawiacie potem tutaj czy na innym watku aby sie pochwalic pociechami? czy pod kartami ciazy?
    •  
      CommentAuthorblubis
     permalink
    Mal77:
    faktycznie,tutaj kazdego dnia mozna zastac fajna wiadomosc ze jakas sie juz przywitala z maluszkiem.czy fotki dzieci wstawiacie potem tutaj czy na innym watku aby sie pochwalic pociechami? czy pod kartami ciazy?
    --

jest wątek - nasze dzieci 28 dni :wink:
    --
  3.  permalink
    Cześć ;)
    Jestem tu nowa, więc jak jakieś błędy zrobię, proszę o wybaczenie :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    podczytuje was już od jakiegoś czasu, nie miałam odwagi do was dołączyć, ale w końcu doszłam do wniosku, że raczej mnie nie zjecie i postanowiłam napisać :shamed::shamed:
    Jeśli można, to i ja się dopiszę do listy :bigsmile:

1. Kallipos87 14.02.2013 (chłopiec)
    2. sardynka85 17.02.2013 (chłopiec)
    2. Addictive 17.02.2013 (dziewczynka)
    3. IzUk 19.02.2013 (dziewczynka)
    3. Szklania79 19.02.2013 (dziewczynka)
    4. Venus87 21.02.2013 (chłopiec)
    5. andziaiw 22.02.2013
    5. milka 1984 22.02.2013 (chłopiec)
    6. Zelazna 3.03.2013 (chłopiec)
    7. sushi 5.03.2013 (chłopiec)
    7. znaleziona 5.03.2013 (dziewczynka)
    8. niezalogowana0 15.03.2013 (dziewczynka)
    9. MilagrosCud 18.03.2013 (dziewczynka)
    10. DominiczkaA 19.03.2013 (dziewczynka)
    11. venika 05.04.2013 (dziewczynka)
    11. cytrynka251 05.04.2013 (dziewczynka)
    12. bilia 10.04.2013 (chłopiec)
    13. cloe78 20.04.2013 (chłopiec)
    13. Magda 19800 20.04.2013 (dziewczynka)
    14. Ange 24.04.2013 (chłopiec)
    15. 85darcys 28.04.2013 (chłopiec)
    15. Czajnik 28.04.2013
    16. KARKO 30.04.2013 (chłopiec)
    17. lilijeczka - 05.05.2013
    18. mamusiaNJBP - 09.05.2013 (chłopiec)
    19. aravls 15.05.2013
    20. W_P_Gosia 20.05.2013 (chłopiec)
    21. AgaMama 23.05.2013 (chłopiec)
    22. akirka 27.05.2013 (dziewczynka)
    23. Kandyzowana 30.05.2013 (chłopiec)
    24. Yol 01.06.2013
    25. Andzia1508 12.06.2013 (dziewczynka)
    26. Kasiek 13.06.2013 (chłopiec)
    27. blubis 18.06.2013 (chłopiec)
    28. mysiamm 25.06.2013
    29. Migotynka 1.07.2013 (chłopiec)
    30. Kamilcia3010 3.07.2013 (chłopiec)
    31. edytak1984 05.07.2013
    32. mangaa 12.07.2013 (dziewczynka?)
    32. dżasti 12.07.2013 (chłopiec)
    33. sloneczko32 13.07.2013
    33. Calypso77 13.07.2013
    34. pirat_ 14.07.2013
    35. ew3ame 15.07.2013
    36. tylkonachwile 16.07.2013
    37. Swisssky 18.07. 2013 (dziewczynka)
    38. tejsha 20.07.2013 (chłopiec)
    39. bąbelasek 10.08.2013
    40. Ewelajna87 13.08.2013 (dziewczynka?)
    40. MadRat 13.08.2013 (chłopiec?)
    41. Nera86 23.08.2013
    42. Stefka_84 27.08.2013
    43. Emi1212 7.09.2013
    44. Asiula_6_9_91 22.09.2013
    44. Mal77 22.09.2013
    --
    •  
      CommentAuthoraravls
     permalink
    blubis: jest wątek - nasze dzieci 28 dni :wink:

Tu masz link do tego wątku :smile:
    A w ciąży wklejamy zdjęcia brzuszków albo dzieci z USG do tego wątku.
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Też czekam na wieści od Venus,chyba już tuli synusia :bigsmile:
    •  
      CommentAuthoraravls
     permalink
    Witaj, Tylko!
    Mam nadzieję, że zostaniesz z nami dłużej niż tylko dziś lub tylko chwilę :wink:.
    --
  4.  permalink
    aravls, też mam taką nadzieję :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorblubis
     permalink
    wiecie, co mi się dzisiaj przydarzyło?
    W końcu miałam mieć wizytę u lekarza, bo wcześniej był chory itp. No i standardowo najpierw u położnej słuchanie tętna - a tam nic.. szuka, szuka, szuka i mówi, że nie jest pewna. No i że mam iść na usg - a tam ponad pół godziny czekania. Miałam szybkie usg i zakaz straszenia tak położnej :wink: Mały kopie na usg i wiecie .. jak przyłożę rękę to to chyba to, bo czuję jakieś kopnięcia w przestrzeń - nie w dłoń, tylko w oddali raz - dwa na kilkanaście minut. Sądzicie, że to to? Taka duża bańka jakby pękała tam w środku. Mały ułożony jest główką w dół, nogi na górze więc to chyba on kopie?
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Hej hej kochane jestem cały czas :bigsmile:
    Ewelajna jestem kochana jeszcze nie urodziłam :tongue:
    Milagros bardzo spodobało mi się Twoje zdrobnienie VENUSIĄTKO :crazy::heartbounce:
    Witam serdecznie nową mamusię, widzę, że się rozgościłaś już :winkkiss: z czego bardzo się cieszę :clap::clap:
    Ja się czuję dobrze, nie mogę narzekać :bigsmile: jest mi ciężko, brzuch mi opadł i to widać, dopiero co wróciłam do domu, byłam u dentysty, fryzjera, mamy i na zakupach ( oczywiście zaliczyłam McDonald) :tooth: Dentystka powiedziała, że brzuszek mi opadł, widziała mnie 2 tygodnie temu, synek się smyra ale jest spokojny :smile:
    Milka trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieje, że z synkiem wszystko ok, martwię się o Was :sad: daj znać kochana jak wrócisz :hugging:
    Addictive a Ty jak się czujesz??
    Nie wiem czy zauważyłyście ale Kallipos się nie odzywa i to od 3 dni, jak czytałam pod jej kartą to miała masaż szyjki.
    Bużka dla Was :heartbounce::flowers:

A chciałam tez po marudzić, bo zaczęły się telefony od rodziny, znajomych z pytaniami czy już urodziłam? czy coś się zaczyna?? i jak się czuję?? Fajnie, że się martwią ale kurna ile można :shocked::tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorznaleziona
     permalink
    ale się naczytałam -parę stron :)
    śnił mi się dziś poród :) że rodziłam w domu na łóżku i może z godzinkę trwał , dzidzia wychlupła na zewnątrz :)) heh ciekawe jak będzie naprawdę to chyba mój 3 sen o porodzie , pierwsze miałam na samym początku ciąży :)) i też straszne te sny nie były :))tak wszystko szybko się toczyło , a potem mi się śniło że 2 szkraby w łóżeczku leżały i jeden był spokojny- cały czas spał a drugi się domagał uwagi i cyca mi nie chciał ssać :) wybrzydzał draniuszek jeden :)))
    a jak tam wasze senne noce ?- szczególnie dziewczyny na końcówce

--
    Suwaczek z babyboom.pl
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    akirka: Ciekawe jak tam Venus, ale chyba dziś miała wizytę u ortopedy z mężem, więc może dlatego się nie odzywa.

Wczoraj mąż był u ortopedy :D dziś ja miałam swój dzień u dentysty i fryzjera i takie tam :P szkoda, że Cię nie będzie tak długo :(( mimo, że między Nami był mały zgrzyt to przywiązałam sie doi Ciebie :* Dbaj o siebie i dzidzię :* pewnie mnie już na wątku tym nie będzie ale będę zaglądać do Was :D buźka
    Nera86: wiecie co Wam powiem -naprawde co niektore z Was sa bardzo niemile ,Zycze Wam szczesliwego rozwiazania ,nie bede juz tu zagladac a wiec mozna mnie smialo wykreslic z listy . Powodzenia

Co się stało?? nie znikaj z tego watku z powodu jakiegoś nieporozumienia, wiesz ile razy tutaj były zgrzyty?? szok!!! daj sobie spokój zostań z Nami :*
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    No mogłaby lista znów ruszyć ;) Jak jedna zacznie, to inne za nią pójdą :) Pełnia księżyca dopero 25 lutego, to chyba nie zamierzacie tak długo czekać? ;)

Dziewczyny, a ja mam pytanie odnośnie wizyt prywatnych w III trymestrze. Wczoraj ginka mi powiedziała, że od następnej wizyty będziemy się widzieć nie co 4 tygodnie, ale co 3. No i podejrzewam, że im bliżej porodu, tym częściej. Czy Wy wtedy za każdą wizytę płaciłyście tyle samo?
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Asiula_6_9_91: Właśnie ciekawe jak Venus nic się nie odzywa :D Może Lesiu już na świecie :)

Kochana jeszcze nie :bigsmile::bigsmile: ale powiem Tobie/ Wam, że czuję, że lada moment to nastąpi :shocked::shocked:
    sucharek83: Też czekam na wieści od Venus,chyba już tuli synusia

Jeszcze nie rybka :boogie:
    --
  5.  permalink
    Nie bylo mnie chwile tu jakas awanti sie chciala rozkrecic?? :o Nie wiem czmeu ale ja nie docyztalam nic czepialskiego do Nery no ale moze sie nie przyczytyalam :P

Ogolnie to ja jutro rano ide na krew i w czwartek mam lekarza i ciekawa jestem jak to tma u neigo bedzie.

Dziewuskzi czy oprocz cytologii to mialyscie badanie na czystosc pochwy?? Bo sie zatsanawiam czy powinnam je miec cyz nie?
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Kandy, nie tyle co czystość, ale powinno się robić posiew.
    Eveke kiedyś wklejała taką listę badań obowiązkowych w ciąży. Może teraz też wklei :)

Treść doklejona: 12.02.13 17:47
    Nie wiem czy to czasem nie ta lista
    Tam jest na każdej wizycie badanie PH pochwy, więc może jak wychodzi ok, to posiewu nie trzeba jednak.
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    No to musze spytac lekarza:P
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    Venus-a juz myslalam,ze gratulacje bede skladac..:)) ale wszystko w swoim czasie..:) jak juz sie brzuszek opuscil to blizej niz dalej jestes finiszu..trzymam kciuki..:))

Blubis-to Cie polozna wprowadzila w stan nerwowy...mi zazwyczaj cuda i wianki wymyslano w Pl na usg ze starsza corka...na dzien dzisiejszy powinnam miec karlice z wodoglowiem...tyle,co ja sie naplakalam w tej ciazy to tylko ja wiem....szpitalni Szamani...

mnie troche denerwuje to,ze 1wsza wizyte bede miec dopiero w okolicach 12 tyg i do tej pory zadnego badania krwi,cukru itd...myslalam,ze obejma mnie lepsza opieka w tej ciazy,ale coz..moze dlatego,ze wyslalam zgloszenie iz bede chciala rodzic w innym szpitalu niz dotychczas...moze nie maja mojej pelnej historii...4 marca sie przekonam...
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Kandy, mi robiła ginka w okolicach 12tc posiew i wyszedł ok, potem miałam w szpitalu w 20tc, gdzie wyszła bakteria i teraz do końca ciąży będę musiała powtarzać kontrolnie.
    Ale przy ocenie PH papierkiem lakmusowym powinno wyjść czy jest jakieś zakażenie bakteryjne/grzybicze i wtedy lekarz powinien pobrać wymaz.
    Może powinnaś zapytać lekarza czy jest taka potrzeba, choć ja bym się upierała, bo ja np. miałam całkowicie bezobjawową infekcję bakteryjną, więc uważam, że lepiej sprawdzać.

co do stresowania na wizytach, to wczoraj moja ginka tak długo wpatrywała się w serduszko niuni, że myślałam, że na zawał zejdę:) Aż w końcu powiedziała, że wszystko ok.. Także trzeba mieć czasem stalowe nerwy:)
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    jejku, ja już na 16 miesjcu??? szok za dwa miesiące Piotruś będzie donoszony :)
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Jaheira: Taaak i to one sa winne temu, ze Mal niedawno wyladowala w szpitalu z krwawieniem...

Jak się czuje Mal?? :sad: powiem szczerze, że nie zdawałam sobie sprawy, że wszystkie problemy z tego wątku są przenoszone na inne watki :confused::confused:
    --
    • CommentAuthortylkonadzis
     permalink
    Jaheira
    Że to niby kierowane też jest do mnie?
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    ja sie czuje ok...i w sumie mysle,ze tamten etap mam juz zamkniety pare tygodni temu.moj watek poszedl sobie do smietnika i nie zamierzam sie tym przejmowac...i ja tego nie napisalam,ze przez kogos trafilam do szpitala....zwykla zbieznosc sytuacyjna...i niech inni tego za mnie nie robia.na tym koncze i nie ma co zasmiecac tego watku jakimis dziwnymi podjazdami.a bylo dzis tak milo..i arbuz mi zycie uratowal-kobiety,nie psujmy tego.szkoda zycia.
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Mal, moze napisz w odpowiednim watku, ze nie zyczysz sobie takich sugestii.
    Bo na staraczkach z przyszluch mamus robi sie najgorsze scierwo pozbawione empatii...miedzy innymi przez wspomnienie Twojej osoby...
    --
    •  
      CommentAuthorMal77
     permalink
    nie lubie jak ludzie posluguja sie moim imieniem-to na pewno.potrafie sie sama obronic jesli zajdzie taka potrzeba.sama zreszta wiesz...)) dlatego ta sytuacja jest dla mnie mega irytujaca,ze po tak milym dniu znow mi sie na leb sypia pomyje...znow cos zle napisalam? staralam sie zaklimatyzowac...coz,napisze sprostowanie.ale dzis nie czuje sie winna.
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Może co niektóre dziewczyny trzeba zachęcić, żeby przyszły tutaj i przeczytały, że żadnego ataku nie było na kogokolwiek.
    Jeśli ktoś pisze błędne opinie i wprowadza w błąd inne dziewczyny(łożysko przodujące), to nie powinien się unosić, że jest kultularnie poprawiany.
    Jeśli ktoś natomiast nie potrafi uczestniczyć w dyskusji i oczekuje, że będzie mu się tylko przytakiwać, to rzeczywiście lepiej, żeby nie bral udziału w rozmowach na forum.
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    Mal77: znow cos zle napisalam?

Mal nie chodzi o to, że Ty coś źle napisałaś, ale że Nera na innym wątku oskarżyła "przyszłe mamusie" o to, że przez nie wylądowałaś w szpitalu. A reszta, nie sprawdzając faktów, oburzona przyznała jej rację, no bo skoro "ona tak pisze, to na pewno tak jest".
    --
    •  
      CommentAuthorNera86
     permalink
    a poza tym z tego co widze to Mal sie udziela na forum ,pisze z Wami ,normalnie gadacie wiec po co zbedne slowa w jej strone? :confused: to Ona Wam cos napisala czy jak?? nie!! to ja mam wonty !
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Mal rozumiem to skończmy ten nie miły dla Ciebie temat :sad: Ja nie jestem wdrożona w ten temat i spoko rozumiem, :hugging: ja zazwyczaj staram się być miła dla wszystkich e-koleżanek :hugging: trzymaj się kochana i mimo nie przyjemności z Naszej strony ( nie których osób, które Cię zraniły ) udzielaj się tutaj :winkkiss:
    Jaheira też nie lubię dwulicowości ale czasami mówię sobie, że nie warto się denerwować i olewać a nawet pierwsza wyciągnąć rękę :neutral: no to moje skromne zdanie i mam nadzieje, że Cię nie uraziłam, że nikogo nie uraziłam.
    A mogę powiedzieć z całego serca szczerze, że pierwsza dziesiątka jest ważna bo tp okres gdzie przyszłe mamusie odchodzą ale wszystkie e-koleżanki z listy czy nawet te, które się od czasu do czasu pojawią są dla nas bardzo ważne.
    --
    •  
      CommentAuthorakirka
     permalink
    to może wytłumaczysz dlaczego posługujesz się innymi w celu oskarżania przyszłych mamuś? Mal sama napisała, że nie znosi jak ktoś posługuje się jej imieniem bez jej wiedzy. Z tego co czytam, to nie prosiła Cię o opinie i obronę.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.