Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja poprostu po tekstach jakie pisalyscie postawilam sie na jej miejscu jak a bym sie poczula. i uzbieralam realia -sami zobaczcie - pierw Mal zaklada sobie watek ,czyli jest w dobrym humorze tak? z tego co pisalam to wstawiala buzki usmiechniete i zadnych negatywow a jakim zbiegiem okolicznosci po Waszym naskoku znajduje se na izbie ...czy to nie dziwaczne ?? owszem moze i jest slilna ale ona tez czlowiek a te co powinny to wiedza jak pisalysnie do niej
Ato od kiedy lub z jakiego powodu robi się KTG, bo ja myślałam, że jak zaczyna się rodzić to dopiero. Jak to jest dziewczyny??
Ale to jest taki pas co się zakłada tak na brzuch?
Właśnie Kallipos już się długo nie odzywa :D
Ato od kiedy lub z jakiego powodu robi się KTG, bo ja myślałam, że jak zaczyna się rodzić to dopiero. Jak to jest dziewczyny??
dziewczyny a tak apropo, chodzicie do swojej przychodni do położnej?
Bo ja ostatnio jak byłam chora i czekałam do rodzinnego w kolejce to zaczepiła mnie położna z naszej przychodni (czyli ta co zapewne odwiedzi mnie po porodzie) i mówiła , żebym się do niej zgłosiła z kartą ciąży , bo np raz w miesiącu mogę mieć u niej KTG
za to rodzic spokojnie mozna z mezem-nawet z cc.w Pl podobno nie mozna? moja siostra rodzila przez ciecie i mowila,ze jej facet zostal wyproszony.moj z kolei mial nadzieje,ze prysnie,ale polozne zlapaly go za fraki,wdzialy w fartuch,czepek i usiadl kolo mojej glowy.nic nie widzial,bo byl parawan...ale jak malego wyciagali to mial oczy jak 5 zl..i sam go musial od razu ubrac,jak go zbadali...
Ja też widziałam tylko mój maleńki migający punkcik :)
Też bym chciała go już jak najszybciej usłyszeć <3
Jak to jest dziewczyny ? Potem na usg Wam lekarz puszczał ?
Czy dopiero w wyższej ciąży sprawdzała połozna ?
a ja kochane odebrałam dzis moj olejek ze slodkich migdalow i olejek arganowy i bede nim sie smarowac i ciekaw ajestem czu mimo to rozstepy mnie dopadna na brzuszku..
Venus Kochanie jak sie czujesz??
a w 4 nie mialam juz za bardzo czasu na cyca,wiec na brak mleka nie narzekałam...lalo się...ironia losu....
mam mega bol odcinka ledzwiowego i no na gimnastyce wielu cwiczen juz nie daje rady robic ani dluzej stac przy kuchni itp...
mam co jakis czas bole podbrzucza ale nie jak na @ ale jabym kijem dostala.. nie mowiac o wiezadlach z prawej strony..
mam czasem takie parci ena pecherz ze musze isc do WC a tam nic nie leci :o widocznie maly sie ak akurat jakos uklada..
no i nei mowiac o tym ze robi mi sie niewygodnie spac w jakiejkolwiek pozycji:/