Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Robię co mogę - dostawiam do cyca na każde żądanie, po karmieniach odciągam pokarm laktatorem i podaję przy następnym karmieniu i chciałabym bardzo, żeby choć trochę cyce się rozkręciły... Żeby chociaż 3 m-ce karmić piersią. Ja byłam karmiona przez 3 tygodnie, bo u mojej mamy była taka sama historia. Mam nadzieję, że będę miała więcej wytrwałości.
Mam nadzieję, że teraz nie będziesz miała problemów z pokarmem

ja niedawno bylam w 6tc a to juz 25tc :o

[/url]
[/url
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
rozgośćcie się kochane
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
Mój ból nerki przechodzi,ale dziś mam zrobić badanie moczu ogólne i podjechać do dr z wynikami,ale mam nadzieję, że najgorsze minęło,Miałam brać no-spę i urosept i dużo pić.Już sama nie wiem czy to infekcja czy dzidziuch mnie tak skopał
Jakoś chyba nie uwierzę dopóki nie zobaczę na własne oczy
Chyba już można mnie na liście umieścić, bo dziś widzieliśmy i słyszeliśmy serduszko maleńkie, więc bardzo proszę o wpisanie przy okazji :) Termin z OM na 9.10.
w czwartek mam połówkowe genetyczne w Medicovermigotynka! cześć, będę trzymać kciuki :)
U nas czyli w Wielkopolsce śnieg,a ja tak chcę wiosny!Andzia, ja też z Wielkopolski, ale śnieg uwielbiam, więc włąśnie sie dziś ucieszyłam :)))))
Sardynko, tak korzystałam z pomocy doradcy laktacyjnego - 2 x jeszcze w szpitalu i wczoraj już prywatnie u polecanej pani dr. To ona stwierdziła, że na moje niedobory pokarmu ma pewnie wpływ niedoczynność tarczycy i PCOS.
)