Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
muszę się przygotować na wizytę bardzo nie miłej szwagierki ech znowu srwierdzi że zbrzydlam i ja to na pewno córkę będę mieć... albo boże ale brzuch ci wywalil jak tak dalej pójdzie to taczka będziesz musiała go wozić po czym na deser dodała ale dziwnie nieksztautny jest do tego... ech boże daj mi cierpliwość bo udusze babsztyla gołymi rękami...
W ciągu 8 godzinnego czasu na spanie obudziłam się 7 razy
Dziewczęta, czy któraś miała w czasie ciąży opryszczkę na ustach?
Dziewczęta, czy któraś miała w czasie ciąży opryszczkę na ustach? Jestem w połowie 7 tc, właśnie mi się pojawiła. Miałam już kiedyś, może z 1,5 roku temu i jeszcze kiedyś, ale nie pamiętam. Mam zgłosić się do mojej pani dr po receptę na Heviran doustny. To naprawdę taka niebezpieczna rzecz? :(
ale chyba nie zostało udowodnione, że to przez wirus opryszczki wargowej? zovirax ma napisane że nie powinien być stosowanyw ciąży, ale mi pani dr, profesor z doświadczeniem, bardzo mądry lekarz ginekolog powiedziała wówczas, że miejscowo, nie przesadzając z dawkowaniem można. to się z ust aż tak nie wchłania do krwiobiegu. co innego douste środki..takich bym nie brała raczej na takw czesnym etapie ciąży tym bardziej ja nie chcę straszyć, ale jak mnie dopadło w 6tc to cholerstwo, to poroniłam
muszę się przygotować na wizytę bardzo nie miłej szwagierki ech znowu srwierdzi że zbrzydlam i ja to na pewno córkę będę mieć... albo boże ale brzuch ci wywalil jak tak dalej pójdzie to taczka będziesz musiała go wozić po czym na deser dodała ale dziwnie nieksztautny jest do tego... ech boże daj mi cierpliwość bo udusze babsztyla gołymi rękami...
Dziś mam 30 urodziny