Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam nadzieję, że weźmie przykład ze starszego brata i posiedzi sobie wygodnie jak najdłużej.

to od dwóch dni mam wrażenie, że wszystkie lecimy z tymi tygodniami jak dzikie... Też tak macie??? :)
a czas coraz szybciej leci. Ja się właściwie z tego cieszę, bo już bym chciała mieć niuńkę przy sobie :)
[/url
[/url]

Jeśli przez weekend sama nie urodze to mam mieć w poniedziałek indukcje porodu.
Piszesz, że KTG w porządku, a ilość wód płodowych w okolicach terminu się zmniejsza i jest to normalne tak długo, dopóki dziecko ma się dobrze. Nie moja sprawa, ale ja bym się na to nie zgodziła...

ale jakoś udało nam się około 5 zasnąć a od 3 się męczyliśmy 
bądź dzielna

pytałam się czy to boli bardzo, odpowiedziała, że nie bardzo ale do najprzyjemniejszych rzeczy to nie należy
a chciała bym tego uniknąć, będę popinadalać po schodach 4 razy dziennie, spacery i jeszcze raz spacery i mam małą nadzieje, że mąż się zlituje i skusi się na sex 
mały się smyra ale delikatnie, powiedziałam lekarce o tym i powiedziała, że najważniejsze, że czuje ruchy synka
A co tam u Was kochane?? Jak się czujecie?? dziś walentynki
z mężem jesteśmy w domu i zjedliśmy wspaniały, przepyszny obiadek i mamy zamiar leniuchować cały dzień jak i ostatnie dni naszej wolności 

Venus jak tam Lesio robi to rozwarcie czy nie:)
aż na palec 
a przed chwilą wzięłam męża w obroty 

więc staraj się nie zadręczać problemami i myśl pozytywnie aby widział, że jesteś silną mamusią 

o Boże!!! ale zapowiada się, że synek punktualnie wyjdzie

zwlaszcza na dloniach. Niektore wygladaja jak popekane naczynka a niektore jak takie uklucia igla, takie czerwone kropki.
(a teraz idę się dopakować na te kilka dni przedporodowych)