Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
byla ze mna dziewczyna na sali,miala ladnie zrobione paznokcie na ciemny granacik ,a ordynator ja opieprzyl i sie jej pyta czy na sylwestra przyjechala ,a ona do niego ze sylwester byl 3 dni temu :D
11 godzin temuczy mozesz dopisac do listy
monika86krakbo mi na tablecie to za choinke nie idzie ;/
Dziś rano poszłam sisiu zrobić i poczułam, że coś mi poleciało grubszego, podcieram się i patrzę śluz + krew, spojrzałam w ubikację a tam grudki śluzu z krwią, zaczęłam się zastanawiać czy to może być czop? ale myślę, nie panikuj....potem poszłam znów do ubikacji bo zachciało mi się tą drugą sprawę ( dość luźną ) i znów poczułam jak się rozluźniłam, że poleciało i spojrzałam a tam śluz biały galaretowaty a na papierze znów krew ale nie dużo....opisałam to ginekolog mojej i powiedziała, że to czop, mam się obserwować i dużo chodzić aby sytuacja się jeszcze bardziej rozwinęła. Już w nocy dziwnie się czułam i trzyma mnie do teraz, jak bym miała okres dostać...dziwne uczucie....no ale staram się chodzić, sprzątać itp.
Venus a ją właśnie weszlam na forum z tą samą informacją :):).
Też mnie cmi w brzuchu jak na @ i zauważyłam przed chwilą dużo jasnego galaretowatego sluzu ale mój jest lekko podbarwiony na bezowo .
Ją też tak chciałam. Wyobrażałem sobie, że zacznę poród w domu, wygodnie na łóżku, fotelu, będę chodzić, korzystać z prysznica a mąż będzie mnie masowal i kontrolował skurcze