Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
Moja mama z mężem to już opijają Lesia i odliczają godziny, aż się zacznie. Mówię Wam szał jakiś 

ja coś mam nosa że Venus :)--
Dziewczyny :P Sutki w ruch i jedziemy

nie wiem czy to jakaś zmowa dzisiaj, ale u mnie też chyba czop odchodzi, cały dzień mi mokro i wylatują takie gluty jakby przeźroczysto białe i na śluz zwykły to nie wygląda:) Coś się dzisiaj dzieje jak nie wiem:)

, mamuski się tu odczopowuja a u mnie cisza, smialam się do męża że mała wie, że muszę jeszcze zająć się sprzedażą autka itp wiec czeka na swoja datę
.
, widziałam dziś wzrok starszej Pani jak zapinalam kurtkę w restauracji chyba nie wierzyła że dam rade
a to kurtka z przed ciąży

dla wszystkich przyszłych mamuś a w szczególności dla czołówki
Podpytalam i lekarz mówi, że szyjka nie jest przygotowana na chwilę obecną do porodu. Jutro pewnie będę miała indukcję, podane środki na zmiękczenie. mówił coś o cewniku Folleya czy jakoś tak, albo o oksytocynie.
Najlepiej gdybym poczekała aż szyjka sama jeszcze zmięknie ale mam budowę szyjki odchylona do tyłu, i powiedzial, że warunki cieżkie do szybkiego porodu.
Będę trzymać kciuki.

a wszystkie zaglądamy na forum, jak na szpilkach czekamy 
cieszę się bardzo, że z małą wszystko ok i wody płodowe masz przejrzyste 
Venus - no co z tym Venusiątkiem - kiedy na świat się wybierze?? :D

No zapytałam się Venusiatka kiedy będzie chciał wyjść i odpowiedział, że mu tam dobrze i ma to gdzieś nie wychodzi!! 
Trzymam za Was kciuki, i proszę o to samo:) Pozdrowionka