Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
poród, super-przeżywałam niepotrzebnie, a nie było tak źle. Chyba najtrudniejsze to pierwsze dwa tygodnie z dzieckIem, a później to już z górki
u Was Będzie tak samo, jednak matka natura mądrze to wymyśliła, mamy instynkt i wiele rzeczy po prostu wiemy niewiadomo skąd jak robić! Tak trzeba myśleć i będzie dobrze!
ściskam Was mocno i uciekam spać, bo za 2-3 gOdzinki glodomor się obudzi
zajrzę rano, zobaczyć która urodziła

dziewczyny czy wam wszystkim na tym etapie leci tzw.siara???bo mi nic takiego nie doskwiera i tak się zastanawiam czy powinna mi lecieć...
Dziewczyny mam pytanie, jak bym chciała zrobić sobie masaż sutek to jak mam to zrobić??naciskać? przyciskać? robić tak zwane stereo? czy co??

Dominiczka ja tez w nocy nie moglam spac przez bol glowy i bylo mi strasznie goraco....
wydaje mi sie ze w pozniejszym etapie ciazy jest to bardziej istotne jak dzidzius ma mniej miejsca ale pewnosci nie mam
No i dzisiaj przez całą noc miałam bóle @ co chwile latałam do toalety, bo już myślałam że się zaczyna - na szczęście nie. Ale dzisiaj idę do lekarza to wszystkiego się dowiem. No i w końcu będę wiedziała czy czeka mnie cc czy sn.

[/url
[/url]a ja tak jak nie czułam ruchów, tak nie czuję..

[/url
[/url]
[/url
[/url]