Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wcześniej nie czułam ruchów, ciężko stwierdzić, bo nie należę do osób szczupłych.
Mój mąż się jednak ośmielil w nocy zrobic cos ze sciagnietym pessarem, tylko tak gadal za dnia ze niby nic ale nie bylo tak sielankowo bo jednak jaki zastoj mialam w organizmie jakbym sie odzwyczaila
synek nie jest dziś taki aktywny jak wczoraj i przed wczoraj
ziekuje u nas wszystko ok, smieje sie ze moje malenstwo malo emocjonalnie podchodzi do daty swojego porodu - a to jutro!
śluz mam bardziej jak woda i jak poleci to zaleje mi pół majtek ale od czasu do czasu, jak wstanę lub po schodach wchodzę i schodzę.
Qrcze wole żeby maleństwo jeszcze poczekało ,boje się że to za wcześnie jeszcze
akirkaja bym nie czekala z tym wszystkim, ja chyba w koncowce 7mego miesiaca mialam kryzys i naprawde nic mi sie nie chcialo, wiec bylam przeszczesliwa ze zaczelismy od malowania pokoju, bo wiesz jak to wyglada, wszystko wynies, malowanko, sprzatanie, pownoszenie...
Kochana, a Tobie czasem wody się nie sączą? Mojej koleżance właśnie tak się sączyły po zmianie pozycji na stojącą.
Chyba już nie będę miała tyle sił, żeby wszystko dobrze zorganizować, poukładać itp. Jak myślicie?
U mnie ciąg dalszy śluzu, ja już nie wiem czy to czop, bo wczoraj był spokój, a dzisiaj takie beżowe gluty, no zobaczymy, jutro ktg i zobaczymy co tam się zapisze:)
venus - moze u ciebie zaczyna sie cos dziac jak masz taki śluz ze aż sie z ciebie leje
Chyba rzeczywiście będę musiała męża przekonać do szybszego remontu. Tylko wg niego to jeszcze tyyyle czasu ;)
Nie wiem jak to mam czuć ????