Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No ciekawa jestem czy Milka już urodziła :D
Mangaa ja miałam w zapaleniach pęcherza z krwiomoczem. Ale razem z tym były leukocyty i bakterie. A dużo masz tych krwinek?
A dziękuję, bardzo dobrze ;) - tzn standardowo bujam się z tym atopowym zapaleniem skóry - jestem cały czas na diecie, mam bóle przy sikaniu i bioderka w nocy bolą ale staram się nie narzekać. Jest okay :D
Mój brzuchol możesz obejrzeć tu ;)
Chyba coś tam rośnie :)
Ruchy czuję już od dłuższego czasu (pomimo, że mam łożysko na przedniej ścianie), a kilka dni temu poczułam pierwsze kiksy! :D
A Ty jak? Jak Twój brzuś? Pokażesz się? :)
Jak samopoczucie?
No ja też łożysko mam na przedniej ścianie, ale też nie należę do chudych osób, więc być może maluch jest za mały bym coś poczuła.
Ale mam piasek w nerkach, to może to? Będę dziś dużo pić i powtórzę badanie na dniach + zrobię posiew dla świętego spokoju (dobrze kminię?)
Nie ma co wszczynać alarmu, nie?
Rozmawiałam o tym z Ginem, bo pytał o ruchy i powiedział, że też duży wpływ ma unerwienie narządów wewnętrznych.
Powiedział, że u mnie może być duże, co w sumie pokrywa się chyba z tym co odczuwam... bo jeśli ból mi sprawia opróżnianie pęcherza i w związku z tym lekkie przemieszczenie macicy oraz miałam zawsze bardzo bolesne miesiączki to coś jest na rzeczy.
Martwi mnie to trochę w kontekście porodu bo mogę mocniej odczuwać również skurcze. No zobaczymy. ;)
Także wszystko ma swoje plusy i minusy.
Ja sama nie należę do chudzielców i na zewnątrz brzucha ruchów jeszcze nie mogę wyczuć dłonią. M to już w ogóle, ale spokojnie do tego też dojdziemy ;)
Skoro mówisz, że masz bóle przy oddawaniu moczu, to tymbardziej.
bo jeśli ból mi sprawia opróżnianie pęcherza i w związku z tym lekkie przemieszczenie macicy
Nasza Oliwka jest juz z nami:) 3800 gr, 57 cm wzrostu, 10 punktow:) objawila sie swiatu o 7:50:) moj porod pelen nieoczekiwanych zwrotow akcji…ale o tym juz z domku. Dzieki za wsparcie:* usciski:)