Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zabrałam się za mycie okien i wszystko było ok dopóki nie zaczęłam firanek wieszać.
[/quote][quote=edytak1984]abrałam się za mycie okien i wszystko było ok dopóki nie zaczęłam firanek wieszać
Zabrałam się za mycie okien i wszystko było ok dopóki nie zaczęłam firanek wieszać
A my dziś wkroczyliśmy w 30tc!
Dzięki dziewczyny Jestem szczęśliwa, że wszystko ok i że znam już płeć
ja po wizycie u gina - powiedzial ze nic nie szkodzi ze jest owinieta tą pepowiną, ze to nie jest wskazanie do cc...nie znam sie, ale zdziwilo mnie to. Powiedzial ze w takich wypadkach sie rodzi naturalnie i jak wychodzi glowka to sciagaja ta pepowine i juz, wazne jest natomiast to ze dziecko jest prawidlowo ulozone do wyjscia.
Jak sie rowniez okazalo moje skurcze nie obyly sie bez echa - szyjke mam skrocona, ale na chwile obecna sie wszystko uspokoilo i do porodu jeszcze daleko wg niego
Zabrałam się za mycie okien i wszystko było ok dopóki nie zaczęłam firanek wieszać. Stałam na taborecie i chcąc zejść spadłam a do tego z całym impetem spadłam na kant dużej plastikowej skrzyni na szczęście obiłam tylko tyłek i trochę mnie nadgarstek boli ale strach był olbrzymi zaraz mi się słabo zrobiło iu duszno ale chyba z synkiem wszystko dobrze bo jak usiadłam to maluszek się zaczął wiercić i aż mi łzy ze szczęścia wypłynęły. Mam nadzieje że nie będzie z tego powodu żadnych problemów i skończy się tylko obita pupą.
ja jestem po wizycie, rozwarcie na palec, główka ładnie ustawiona, czop odchodzi, czyli takie glutki co jakiś czas które mam od wczoraj, to był czop faktycznie :)
no to może foto albo link plis