Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wczoraj mialam.w SR
na nas dziś nie liczcie
PS: Bolą Was biodra? Tak po bokach - w sensie panewki biodrowe...
calypso nasze dzieci będą długie i chude a takie zawsze łatwiej przepchnac tego wyobrażenia się trzymamy :-D
Venus śniłaś mi się...a dokładnie że napisałaś na forum,że Leszek jest już z wami nawet nie wiesz jaką mi to radość sprawiło...aż weszłam teraz na forum żeby sprawdzić czy to mi się śniło ale niestety nie widzę żadnego posta z taką informacją ...n iestety
Po drugie Venus i Iza zlitujcie sie i rodzcie :P :D
Po czwarte - tak juz sie ostro za zakupy wzielam bo na niekyore wozki sie dlugo czeka szczegolnie niemieckie a ja taki mam.zamowiony wiec lepiej miec troche wczesniej niz za pozno bo fotelik musi dotrzec na czas ;)
Ja na big zakupy dla maluszka, czyli produktu do higieny itp wybieram sie na poczatku marca, a z wozkiem zaczekamy do konca mam nadzieje, ze zbytnio sie nie ociagam z tym
Mi się dziś śniło że miałam genetyczne i że była pipka mała :-P
Asiula_6_9_91: Dziewczyny, tak trochę zmieniam temat ale mam pytanie, czy któraś z Was w poprzedniej ciąży albo w tej zdecydowała się na oddanie krwi pępowinowej do banku krwi ?
Nikt nie rodzi??? Nuuuda
dam znać jak wrócę.
ja spalam dziś długo i nie żałuję czuje się świetnie :-)
przestancie z tym rodzeniem bo ja jestem i tak juz przerażona tym 6 miejscem
Ja się już nie mogę doczekać naszej małej w domu :) a tu jeszcze tyle czasu....
--
z tą pierwszą piątką to jest tak ze mozna nie doczekac 1 miejsca
jak tylko otworzę oczy to myślę o Was
Kandyzowana-W końcu się wzięłaś za budowanie gniazdka dla Adasia
1. Zapinacie pasy w ciąży? czy macie jakieś info co na ten temat mówi kodeks drogowy?
1aleks1to prawda czekaja 2 tygodnie