Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wasze dzidzie chyba czekają na pełnię księżyca, to już w poniedziałek
Co do pasów to ja zapinam tak, że siadam na tym dolnym pasie, a ten górny przekładam przez głowę do przodu i wpinam normalnie.
Wiec mile mamusie jesli nic sie nie ruszy przepraszam, ale zostaniemy na pierwszym miejscu az do marca
Dziewczyny, mam prośbę-doradźcie... Czy mogę jechać 800km na pogrzeb? Część trasy będzie w Niemczech więc w sumie nie powinno być jakoś mega męcząco. Nawet myślałam żeby po tych 300 w PL zrobić nocleg przed granicą ale czy jest sens? Kurczę... Z jednej str zależy mi by tam być; z drugiej nie chcę narażać Kajetana na jakieś problemy... :(
Strasznie mi smutno bo zmarł mój Dziadek, normalnie nawet nei zastanawiałabym się i wsiadła w auto.

Lepiej nie czekać do ostatniej chwili bo dzieciątko może czasem zrobić wcześniej niespodziankę

Tylko że ona siedzi na innych wątkach zwykle np.nasze dzidzie lub mamusie rozpakowane
dziekuje za odwiedziny moim na profilu
normalnie milym zaskoczeniem bylo zobaczyc wpis z Twoim nikiem
jak byś chciała dołączyć do Nas to podaj termin porodu to wpiszemy na naszą listę...po dłuższej nieobecnosci wracam.
jestem w 13tc i będe miala bliżniaki.
Nie wspomnę już o dziurawych drogach, ostrych zakrętach
ja na pogrzebie mojego meza dziadka bylam mimo zabobonu
Izuś to razem sobie posiedzimy w dwupaku do marcatak łatwo Nas się nie pozbędą mamusie
Noooo pięknie... :D Czyli mam już nie zaglądać milion razy w nocy, żeby zobaczyć czy któraś się rozpakowuje....????
Venus, czuję się dobrze... Nawet bardzo... Prócz wspomnianego wcześniej bólu bioder. Gdyby nie smutnwe wieści byłoby git całkiem. A Ty jak się czujesz?

będzie dobrze
jestem w 13tc i będe miala bliżniaki.
-nie poszlabym jednak ,bo zabobon zabobonem