Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co do pasów to ja zapinam tak, że siadam na tym dolnym pasie, a ten górny przekładam przez głowę do przodu i wpinam normalnie.
Wiec mile mamusie jesli nic sie nie ruszy przepraszam, ale zostaniemy na pierwszym miejscu az do marca
Dziewczyny, mam prośbę-doradźcie... Czy mogę jechać 800km na pogrzeb? Część trasy będzie w Niemczech więc w sumie nie powinno być jakoś mega męcząco. Nawet myślałam żeby po tych 300 w PL zrobić nocleg przed granicą ale czy jest sens? Kurczę... Z jednej str zależy mi by tam być; z drugiej nie chcę narażać Kajetana na jakieś problemy... :(
Strasznie mi smutno bo zmarł mój Dziadek, normalnie nawet nei zastanawiałabym się i wsiadła w auto.
po dłuższej nieobecnosci wracam.
jestem w 13tc i będe miala bliżniaki.
Nie wspomnę już o dziurawych drogach, ostrych zakrętach
ja na pogrzebie mojego meza dziadka bylam mimo zabobonu
Izuś to razem sobie posiedzimy w dwupaku do marca tak łatwo Nas się nie pozbędą mamusie
Noooo pięknie... :D Czyli mam już nie zaglądać milion razy w nocy, żeby zobaczyć czy któraś się rozpakowuje....????
Venus, czuję się dobrze... Nawet bardzo... Prócz wspomnianego wcześniej bólu bioder. Gdyby nie smutnwe wieści byłoby git całkiem. A Ty jak się czujesz?
jestem w 13tc i będe miala bliżniaki.
-nie poszlabym jednak ,bo zabobon zabobonem